Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Koller se ptal herce: Ve Spartě na mě řvali i vlastní fanoušci. Nebyl jsi to ty?

Autor: O2 TV SPort, pv

Je historicky nejlepším střelcem české fotbalové reprezentace. Útočník Jan Koller ale ne vždy sklízel potlesk a obdiv. Hlavně v začátcích své profesionální kariéry si musel vyslechnout nadávky a dokonce i od vlastních fanoušků během působení na Spartě. Jak na to legendární střelec vzpomíná? I o tom hovořil v pořadu Tiki Taka na O2 TV Sport. 

V neděli na Letné nastoupil další slavný útočník a někdejší Kollerův reprezentační parťák Milan Baroš . Ostravský miláček musel během utkání čelit vulgárním pokřikům na svou adresu. Po zápase pak tvrdil, že to nevnímal.

Tomu se jen usmál jeho bývalý parťák z reprezentace Jan Koller. „Určitě to slyšel, a pak to fanouškům vrátil, když mluvil o tom, že je Sparta průměrná,“ smál se Koller, který si sám zažil jaké to je být v nemilosti u diváků na stadionu.  

„Na mě pokřikovali na Spartě i vlastní fanoušci,“ prozradil bývalý útočník Jan Koller a obrátil se na vedle sedícího herce Davida Novotného , se kterým hraje fotbal za tým osobností Real Top Praha. „To jsi byl možná ty? Já ti můžu poděkovat, hodně mě to psychicky posílilo a nakoplo. Já ti děkuju, Davide,“ řekl s úsměvem a oba si za potlesku a hlasitého smíchu ve studiu podali ruku.

Kollerova kariéra pak byla skutečně skvostná. Zahrál si za Anderlecht, Dortmund,  Monako nebo Norimberk. V reprezentaci dal rekordních 55 branek.

Koller se ptá herce Novotného: Na mě řvali i fanoušci Sparty. Nebyl jsi to ty?
Video se připravuje ...

Honzo, pojďte k nám! Koller dal gól, sedřel kolena a zářil i v televizi
Video se připravuje ...