Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Válečné setkání rivalek Kopřivové s Kobzanovou v Calgary: Šly si po krku?

Autor: as

Konečně se potkaly tváří v tvář. A důkladně se na to vyzbrojily! Krásné rivalky Veronika Kopřivová (26) s Dianou Kobzanovou (35) vyrazily na párty hokejistů Calgary coby filmové válečnice. Došlo snad ke konfliktu?

Partnerky nových spoluhráčů Jaromíra Jágra (45) a Michaela Frolíka (29) se vůbec nemusejí. Šly si po krku na sociálních sítích, když se šťouravá Diana Jágrově lásce vysmála za její dietní kulinářské pokusy, obhajobu »svlékací« minulosti i pochybný byznys s přeprodáváním amerických hadříků. „Slečna Kobzanová zase ukázala její zášť a inteligenci, je to opravdu ubohost,“ komentovala to Kopřivová . „Ona jde mimo mě,“ reagovala Kobzanová.

Jenže Jágr na konci léta podepsal smlouvu ve Frolíkově Calgary a bylo jen otázkou času, kdy se jejich znesvářené polovičky setkají. Stalo se tak na pondělní tradiční klubové oslavě Halloweenu!

Obě neponechaly nic náhodě a bojovně se vyfikly. Veronika coby vražedkyně Gamora z komiksových Strážců galaxie, jejíž specialitou jsou bojová umění a sečné zbraně. Diana jako elitní voják impéria z kultovních Hvězdných válek, který má vždy k ruce smrtonosný laserový blaster.

Byly vyzbrojeny do bitvy. Použily nakonec své zbraně?

Jágr s Veronikou v halloweenském kostýmu.
Jágr s Veronikou v halloweenském kostýmu.