Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Na tohle tenisoví fanoušci po sezoně čekali: Sestry Plíškovy spustily sexy tsunami!

Autor: ps

Zmožená tělíčka si žádají odpočinek, trochu něhy a hýčkání. Dvojčata Karolína (25) a Kristýna (25) Plíškovy končí náročnou sezonu, na řadě je zasloužená dovolená. A světě div se, fanoušci šílí radostí! Proč? Konečně mohou vidět jejich dokonalé a odhalené postavy!

Na tenisových kurtech je hltají miliony diváků, muži na tribunách a u televizí spouštějí oční rentgeny. Po sestrách Plíškových je hlad! Tím, že jejich letošní účinkování na okruhu WTA pomalu končí, ale rozhodně nezmizí z dohledu. Naopak!

Karolína s Kristýnou jsou sice každá na jiném konci planety, přesto k sobě mají stále blízko. Tím, co zveřejňují na sociálních sítích, se postaraly o dokonalou provokaci. Spustily odhalenou sexy tsunami.

Karolína se vyhřívá v Arabských emirátech.
Karolína se vyhřívá v Arabských emirátech.

O něco méně úspěšná Kristýna, která letos na turnajích pobrala »jen« něco málo přes 12 milionů korun, vyrazila za sluníčkem na Maledivy. Bydlí v luxusní chatičce u průzračného moře, užívá si nádherného počasí, kde se toho tolik nosit nemusí. Vlastně, horní část plavek rovnou nechala v šuplíku!

„Tak mám celulitidu. No a co,“ napsala nepřesně k fotce, kde polonahá zakrývá rukama svá ňadra. Ani vidu, ani slechu po nepopulárních prohlubeninách na těle!

Milovaná sestřička Karolína si užívá volno po boku snoubence a manažera Michala Hrdličky (28) v Arabských emirátech. Její konto se letos rozrostlo o fajnových 86 milionů korun, takže odpočinková destinace v exotice je za odměnu!

„K dovolené jsem se posledních pár týdnů vyloženě upínala,“ smála se čtvrtá hráčka světa, která stejně jako její spřízněná duše Kristýna, nabídla fanouškům ochutnávku vlastní kůže.

Jen s tím odhalováním to nesmí přehánět, opalování nahoře bez je v Dubaji striktně zakázáno!