Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Baseballová přehlídka celebrit: Hollywood vs. nevěrná prsatice i prezidenti

Autor: pv

Amerika je na nohou! Potřetí za čtyři roky se rozhodlo o vítězi baseballové MLB až v rozhodujícím sedmém zápase. O titul šampiona Světové série se přetahovali hráči Los Angeles Dodgers, kteří nakonec podlehli Houston Astros. Mezi desítkami tisíc fanoušků mají oba kluby i slavné příznivce. Komu fandí bývalí prezidenti USA nebo hvězdy Hollywoodu?

Podívejte se, kdo všechno se objevil na Světové sérii:

Kate Upton fandí tomu týmu, ve kterém zrovna hraje její partner
Kate Upton fandí tomu týmu, ve kterém zrovna hraje její partner

Vnadná Kate

Modelka Kate Upton má za partnera baseballistu Houstonu Justina Verlandera, a tak vášnivě na tribuně prožívá utkání týmu z Texasu. Někteří fandové jí však vyčítají, že dříve fandila i New York Yankees nebo Detroitu, kde její přítel ještě letos hrál, než byl vyměněn k Astros.

Kate Upton fandí tomu týmu, ve kterém zrovna hraje její partnerFoto Profimedia.cz

První muži Ameriky

Mezi fanoušky Astros se řadí i někdejší nejvlivnější osobnosti světové politiky. Texaští patrioti a bývalí prezidenti USA George Bush a jeho syn George W. Bush. Oba měli dokonce i čestný nadhoz před pátým utkáním finále Světové série v Houstonu.

Někdejší američtí prezidenti George Bush a jeho syn George W. Bush fandí HoustonuFoto ČTK

Sladký herecký pár

Miláčkové Hollywoodu, herecký pár Ashton Kutcher a Mila Kunis, fandí samozřejmě Los Angeles. Na stadionu Dodgers se dokonce zhostili rolí vlajkonošů a dostávají tribuny do varu. Týmu z Kalifornie fandí i herci Ben Affleck, Jason Bateman nebo zpěvačky Lady Gaga a Lana Del Rey.

Kunis a Kutcher jako vlajkonoši Los AngelesFoto Profimedia.cz

Basketbalová legenda

Patří mezi nejlepší hráče, kteří kdy běhali po palubovkách v NBA. Kareem Abdul-Jabbar je i nadšeným příznivcem baseballu. Sám hrál v minulosti za Los Angeles Lakers, a tak nemůže držet palce nikomu jinému, než Dodgers.

Basketbalová legenda Jabbar fandí Los AngelesFoto Profimedia.cz