Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zhnusená lesbická sjezdařka: Muži dělali vše, aby se dotkli mých prsou a zadku!

Autor: pv

Přidala se k dalším slavným tvářím, které promluvily o sexuálním obtěžování. Bývalá sjezdařka Anja Pärsonová (36) prozradila, že během kariéry se stala objektem tužby mnoha mužů. Zájem opačného pohlaví ji ale nebyl vůbec příjemný a to nebylo pouze tím, že je švédská lyžařka lesba.

Do smrti o tom chtěla mlčet, ale když slyšela a četla příběhy zneužívaných žen, tak se rozhodla Pärsonová promluvit. „Myslela jsem si, že si to vezmu do hrobu. Tak velká to byla potupa,“ uvedla olympijská vítězka a prozradila, co se jí přihodilo.

„Někteří muži byli ochotni udělat cokoliv, aby se dotkli mých prsou nebo zadku. Dokonce mě drželi pod krkem, abych se jim podvolila,“ šokovala Pärsonová, jež si před třemi lety vzala svou o osm let starší přítelkyni Filippu Radionovou dva roky poté, co odhalila, že ji přitahuje stejné pohlaví. Společně navíc vychovávají syna Elvise, kterého sjezdařka porodila.

„S postupem času lituji, že jsem byla během těchto sexuálních útoků pasivní. Dneska už bych se bránila,“ upozornila Pärsonová. Kdo další najde odvahu, aby přiznal, že byl sexuálně obtěžován?

Bývalá sjezdařka Pärsonová si postěžovala, že ji obtěžovala řada mužů
Bývalá sjezdařka Pärsonová si postěžovala, že ji obtěžovala řada mužů