Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vpichy po heroinu, sebevražda? I po roce se řeší nejasná smrt hokejisty Svatoše (†34)!

Autor: ps

V domě nedaleko Denveru bylo nalezeno mrtvé tělo hokejisty! Je to rok, co se v zámoří rozlétla tahle šílená zpráva do světa. Šlo o slovenského reprezentanta Marka Svatoše (†34), jenže i po tak dlouhé době je v jeho náhlém odchodu spoustu otazníků…

Na rukách vpichy od jehly z injekční stříkačky, u sebe léky na deprese. Policie potvrdila, že se našlo příslušenství k užívání drog. Lékaři při pitvě nalezli užití toxických látek, konkrétně heroinu. Zpráva z USA dokonce hovoří o tom, že si Svatoš prošel odvykacím programem a měl mít sebevražedné sklony.

Výčet důvodů, proč už slovenský člen národního týmu není na světě, je mnoho. Ale ani s jedním se jeho rodina dodnes nedokázala ztotožnit! Jednoduše tomu i přes množství důkazů nevěří.

A poslední z několika záhad, které se šíří Slovenskem jako lavina, má se Svatošovou rodinou co dočinění. Ta se totiž vyjádřila, že je Marek pochovaný v Košicích. Tak si to přál, napsal to v dopise na rozloučenou.

Jenže správkyně místního hřbitova slovenským médiím potvrdila, že tam fanoušci náhrobek nenajdou! Zůstalo tedy jeho tělo v Denveru, kde dlouhé roky žil?

Vzpomínka na Marka Svatoše v Košicích.
Vzpomínka na Marka Svatoše v Košicích.

Témata:  NHLsmrtdrogydenverSvatošsporthokejVIPsport Sport na Heureka.cz