Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Přirozená krása! Žokejky odhodily stud, nahé focení opepřily bičíky

Autor: pv

Nejkrásnější pohled na svět je prý z hřbetu koně. Krásně se dívá ale i na britské žokejky, které se svlékly donaha pro charitativní kalendář, aby pomohly zraněným kolegyním a kolegům. Už jen pouhé odhalené snímky žokeje určitě povzbudí. A nejen je.

Sex a nahota nejlépe prodávají. Právě proto britské žokejky vsadily na svá obnažená těla a postavily se před objektiv fotografa Davida Simpsona. „Užily jsme si u toho velkou srandu. Věříme, že to bude jeden z nejprodávanějších kalendářů,“ přeje si žokejka Leanda Tickleová, která společně se svými kolegyněmi nafotila přes tisíc snímků.

Žokejky se fotily nahé i ve stáji
Žokejky se fotily nahé i ve stáji

Společně pak vybraly pouze 13 nejlepších fotek pro charitativní kalendář. Pověsit si ho můžete doma, pokud za něj zaplatíte 10 liber (290 korun). „Veškerý výtěžek půjde pro Fond zraněných žokejů, který byl založen v roce 1964. Nikdo z nás si nepřeje, abychom ho někdy využily, ale přispějeme do něj a pomůžeme našim kolegyním a kolegům, kteří to nejvíce potřebují,“ upřesňuje Tickleová.

Ta byla jednou z řady žen, jenž si oblékly pouze rajtky a šly se fotit do stájí či při jízdě na koni. Někdy to trochu i zabolelo, když se žokejky z legrace vzájemně mrskaly bičíky po obnažených pozadích.

Témata:  dostihykalendářnahotasexyžokejkaVIPsport