Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Láska už ji nezahřeje. Veronika utekla z Jágrova Calgary, nechce sama mrznout

Autor: sjs

Od začátku listopadu dobrovolně mrzla v Kanadě, aby byla se svou láskou. Modelka Veronika Kopřivová žila dva týdny v Calgary s hokejistou Jaromírem Jágrem, ale nyní prchá z ledového města pryč. Láska už ji totiž nezahřeje.

Poprvé do nového působiště Jaromíra Jágra přiletěla Veronika Kopřivová hned na začátku listopadu. V Calgary ji přivítal mráz a z oblohy padal sníh. Trochu jiné podnebí, než na které byla poslední dva roky zvyklá na Floridě, kde Jágr hrál za tamní klub Panthers.

„Dneska máme teplo, je pouze 0 stupňů. Neuvěřitelné skoky jeden den je -15 a další +5,“ stěžovala si někdejší finalistka soutěže krásy.

V kanadském městě vydržela modelka nakonec dva týdny a rozhodla se zmizet ze zimy. Jágra totiž s týmem Flames čeká série venkovních zápasů a do Calgary se vrátí až 26. listopadu. Sama mrznout na hotelu? To se Veronice nechtělo, a tak se rozhodla odletět pryč.

„Hola, hola, práce a mentální úklid volá a samozřejmě i zábava a relax. To je taky součást mentálního úklidu,“ prozradila Kopřivová.

Až se vrátí Jágr do Calgary a Veronika si uklidí v hlavě, tak se do Kanady zase vrátí.

Veronika se na chvíli loučí s Calgary
Veronika se na chvíli loučí s Calgary