Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velké tajemství nadsamce Ronalda. Proč tutlá jména matek svých tří dětí?

Autor: sjs

Už si může pomalu začít budovat vlastní fotbalový tým. Útočník Cristiano Ronaldo se v neděli stal počtvrté otcem, když mu přítelkyně Georgina porodila dceru Alanu Martinu. Kdo jsou ale matky jeho dalších tří dětí, a proč je tak úzkostlivě tají?

Byl to velký šok. Před sedmi lety jeden z nejlepších fotbalistů planety Cristiano Ronaldo prozradil, že se mu narodil syn Cristiano. Každý chtěl vědět, kdo je tou šťastnou matkou, ale dodnes je její identita jedna velká záhada.

„Lidé spekulují, že jsem byl s nějakou dívkou nebo jsem využil náhradní matku. Nikdy jsem o tom nikomu neřekl a nikdy neřeknu. Až Cristiano vyroste, řeknu mu, co jsem udělal, co jsem cítil, co se odehrávalo v mé mysli. Některé děti nikdy nepoznají své rodiče, ať už matku, nebo otce. Mít jen otce někdy stačí,“ řekl tehdy fotbalista, který údajně matce svého syna vyplatil v přepočtu 300 milionů korun, aby nikdy neprozradila svou totožnost a zřekla se práv na syna.

Nejlepší fotbalista světa Cristiano Ronaldo po čase odhalil své vypracované tělo
Nejlepší fotbalista světa Cristiano Ronaldo po čase odhalil své vypracované tělo

Podle spekulací mělo jít o americkou servírku z Kalifornie. Tuhle zprávu však Portugalec nikdy nepotvrdil ani nevyvrátil. Letos následovala další překvapivá zpráva. Hvězda Realu Madrid oznámila, že čeká dvojčata. Opět neprozradil, kdo je jejich matkou. Když se potomci narodili, byl Ronaldo na Poháru FIFA v Moskvě.

Okamžitě byl ale uvolněn a do zápasu o 3. místo nenastoupil a letěl za dvojčátky. Následně se pochlubil na sociálních sítích, společnou fotkou, kde byli novorozenci Mateo, Eva, těhotná partnerka Georgina a malý Cristiano. Stejně jako v případě prvního potomka ani dvojčata nemají nikdy vidět svou biologickou matku.

Oba vlastní rodiče už ale bude mít Alana Martina, kterou porodila právě půvabná Georgina Rodriguezová. Nebudou jednou ostatní tři sourozenci na nejmladší sestřičku žárlit, že má svou maminku?

Témata:  ronaldodětimatkarodinaVIPsport