Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Berdych zasypal narozeninovou Ester luxusem: Šrouby za 130 tisíc!

Autor: top

Když ji miluješ, není co řešit! Tomáš Berdych (32) potvrdil, že je každým coulem kavalír a pro svou manželku Ester nachystal jedinečnou oslavu 25. narozenin.

Český tenista na chvíli přestal myslet na raketu a míčky, které v letošní sezoně poslal na konečnou stanici, dal do kupy několik nápadů, aby ženušku ohromil, sezval pár nejbližších přátel a velká párty mohla začít.

Doprava byla stylová – Tomáš totiž objednal limuzínu plnou šampaňského. To hlavní se pak odehrálo v luxusní italské restauraci v centru Prahy, kde se specializují na nejvybranější masa, plody moře a to nejlepšího víno.

Přesně 25 růží dostala Ester k narozeninám.
Přesně 25 růží dostala Ester k narozeninám.

A dárky pro vyhlášenou parádnici byly stylové. Krájela dort ve tvaru přepychové kabelky Chanel, přivoněla k ohromnému pugétu o pětadvaceti růžích a pak její oči rozzářeně hleděly do červené krabičky. Byl v ní hotový poklad pro všechny milovnice šperků – ikonický náramek Cartier ze série Love z 18karátového zlata za bratru 130 tisíc korun!

Sobotní večer se Ester cítila jako princezna. „Děkuji mému milovanému za tolik úžasných překvapení,“ děkovala na sociální síti, zatímco Berdych se opájel pocitem zadostiučinění, že své lásce udělal tu největší radost. Gratulujeme!