Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Těhotná manželka Rooneyho: Nepoučil se z některých chyb. Proč spolu ale zůstaneme?

Autor: pv

Přestože svou početnou rodinu zajistil v přepočtu stovkami milionů korun, není s ním život žádný med. Fotbalista Evertonu Wayne Rooney dělá v osobním životě jednu velkou hloupost za druhou a manželka Coleen, se kterou má tři kluky a další dítě je na cestě, má nervy na pochodu. Dokonce hrozil i rozvod. Nyní drobná brunetka vydala oznámení na facebooku o tom, jak na tom je jejich manželství…

Nevěry, hraní v kasinech nebo řízení v opilosti. Wayne Rooney zrovna nepůsobí jako vzorný táta od rodiny. „Udělal hloupé a sobecké chyby. Z některých se poučil a z jiných zjevně ne. Možná se to ale změní? V životě nevíte, co se stane zítra,“ uvedla Coleen, která poslední dobou nenosila snubní prstýnek, a okamžitě se začalo spekulovat o tom, že bude následovat rozvod.

„Necítila jsem se dobře, když jsem nosila prsten. Je to znak svazku a nebyla jsem si zrovna jistá v tu dobu, co se mezi námi děje,“ prozradila známá fotbalová manželka.

Přes všechny průšvihy svému muži nakonec odpustila. „Dávám našemu devítiletému manželství znovu šanci. Wayne je skvělý otec. Možná si někteří lidé myslí, že jsem hloupá, že s ním zůstávám, ale mám svou vlastní mysl a chci na našem vztahu pracovat,“ napsala v prohlášení Coleen.

Manželský pár navíc plánuje obnovit svůj svatební slib v jejich oblíbeném letovisku na Barbadosu, kam často paní Rooneyová s dětmi utíká, když fotbalista v Anglii udělá nějaký další průšvih.

Wayne Rooney snubní prsten z prstu nesundal
Wayne Rooney snubní prsten z prstu nesundal