Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sparťan Kadlec a exslávista Gecov jsou zase volní: Barbíny dohrály!

Autor: top, ps

Nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně. Občas dokonce nevydrží ani rok. Vyprávět by mohli fotbalisté Michal Kadlec (33) a Marcel Gecov (29). Sparťan i bývalý slávista, kteří ještě donedávna milovali blonďaté barbíny, jsou čerstvě singl!

Oba vztahy krachly dřív, než svého času bezmezně zamilované páry stihly oslavit první výročí. Ještě v létě se přitom zdálo, že šťastnější dvojice pod sluncem nenajdete.

Zadák letenského celku s Andreou Březovičovou (25) pěšky i na kolech brázdili český kraj, sjížděli na kánoi Bečvu, pak na mopedech kroužili po Mallorce. „Miluju, děkuju. Jsi celý můj život. Napořád. Nejšťastnější!“ glosovala snímky na Instagramu rodačka z Hranic na Moravě.

Bývalá láska sparťanského beka Michala Kadlece. S Andreou už nechodí.
Bývalá láska sparťanského beka Michala Kadlece. S Andreou už nechodí.

Ještě koncem září společně slavili její 25. narozeniny. „Krásnější bych si ani nedokázala přát,“ psala finalistka Supermiss z roku 2013 u fotky sebe sama s pugétem růží a ve sparťanském trikotu s Michalovou trojkou na zádech. Jenže od té doby jako když utne a na fotkách na sociálních sítích už se k hubené krasavici tulí jen čivava Bella. „Nejsou spolu,“ potvrdil zdroj Blesku z fotbalového prostředí.

Poměr mezi bývalým kapitánem Slavie a nyní úspěšným podnikatelem v oblasti navrhování bytů Gecovem a Petrou Hrůzkovou (27) se vyvíjel podobně. Zamilované obrázky, vzkazy… „My dva. Jedna duše a dvě těla,“ psala v dubnu, když spolu byli sedm měsíců. Ještě v červenci si užívali dovolenou na Gardském jezeře. Jenže do Dubaje už na podzim letěli každý sólo. On v říjnu, ona o měsíc později. „Je to pravda, už spolu nejsou. Ten krok udělala ona,“ řekl Blesku zdroj bez dalších podrobností.

Milé dámy, máte šanci. Hřiště je zase volné!