Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ošklivá bouračka vyhaslé hvězdy Fenina: Zachránilo ho auto od Babiše!

Autor: pv

Ještě že si koupil tak bezpečný vůz po druhém nejbohatším muži Česka a současnému premiérovi. Fotbalista Varnsdorfu Martin Fenin (30) měl koncem listopadu nehodu, kdy poslal luxusní mercedes za 1,5 milionu korun přes střechu. Útočník před časem prozradil, že vůz si kupoval právě od podnikatele a politika Andreje Babiše (63).

Snažil se vyhnout srnce a dopadlo to děsivou nehodou. Ve středu nad ránem 29. listopadu bývalý fotbalový reprezentant Martin Fenin mířil z Teplic na Děčín, když za Libouchcem vyjel ze silnice a vrazil do několika směrovek a stromů. Vůz se převrátil na střechu a otřesený hráč vylezl z vozu nezraněn.

„Měl jsem štěstí, fakt to tak beru! Jak mi srna vběhla na silnici, strhnul jsem to a poslal auto do škarpy. Vypadalo to děsivě, ale odnesly to nakonec jenom plechy. Nic mi není a i srnka běžela pryč,“ řekl Fenin Blesku. Dechová zkouška navíc ukázala, že neřídil pod vlivem alkoholu.

Dostal na frak. Vůz Martina Fenina po nehodě, kdy se snažil vyhnout srnce.
Dostal na frak. Vůz Martina Fenina po nehodě, kdy se snažil vyhnout srnce.

Černý vůz Mercedes ML za původní pořizovací hodnotou 1,5 milionu korun byl pořádně zdemolovaný. Nejhůře to odneslo pravé přední kolo, které se utrhlo a hlavně předek luxusního SUV.

Fenin měl štěstí, že si vybral bezpečný vůz. „Koupil jsem si ojetý auto od pana Babiše. Měl to servisovaný a udržovaný. Kilometry neměl stočený. Asi to neměl zapotřebí,“ smál se Fenin v internetovém pořadu Neutečeš moderátorky Moniky Čuhelové pár týdnů před nehodou. Jak je známo, tak Babiš má slabost právě pro značku Mercedes.

Premiér a druhý nejbohatší muž Česka má nyní v garáži například černý Mercedes-AMG GLS 63 4Matic za 3,5 milionu korun. Jedná se o nejdražší verzi největšího SUV od německé automobilky, které má pod kapotou 5,5litrový osmiválec o výkonu 585 koní a dokáže uhánět rychlostí až 250 km/hod. Feninovi už ho možná raději prodávat nebude.

Fenin o seriálu Vyšehrad: Ten klučina komentuje věci, kterým nerozumí
Video se připravuje ...

Fenin o bouřlivé kariéře: Vypadl jsem z okna a všechno se otočilo
Video se připravuje ...