Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tenistka Plíšková na vyhlášení Zlatého kanára: Parádnice za 700 tisíc!

Autor: Tomáš Pokorný

První dáma musí být náležitě šik. Česká tenisová jednička Karolína Plíšková (25) to dobře ví, a tak když poprvé v kariéře přebírala Zlatého kanára, pořádně se na tu slávu vyparádila!

O Karolíně se ví, že ji móda baví a ráda za ni utrácí. „Nákupem oblečení se vždycky potěším. A šetřivá fakt nejsem,“ přiznala v jednom z rozhovorů. „Ale všeho s mírou! Vím, co si můžu dovolit,“ dodala potetovaná šampionka, která jen za minulou sezonu vypinkala 3,9 milionu dolarů, tedy 85 mil. korun.

GALERIE: Podívejte se, jak to Karolíně Plíškové slušelo

Karolína Plíšková a její přítel a manažer v jedné osobě Michal Hrdlička
Karolína Plíšková a její přítel a manažer v jedné osobě Michal Hrdlička

Co si tedy dovolila tentokrát? Na slavnostní večer dorazila jak jinak než v doprovodu přítele a manažera Michala Hrdličky a na první pohled upoutala netradičními černými šaty, které jako by opustily krejčovskou dílnu předčasně.

Doplňky Plíškové

Kabelka Dolce & Gabbana 135 000 korun

Hodinky Hublot 480 000 korun

Šaty Dolce & Gabbana 75 000 korun

 Imitace bílých stehů je samozřejmě módním trikem a to z dílny slavného dua návrhářů Dolce a Gabbana, v jejichž krámu tahle legrace vyjde na 75 tisíc korun.

U stejné firmy »Kája« pořídila i kabelku a tady musela přitlačit. Ikonická truhlička s mohutným zapínáním totiž stojí 135 tisíc korun.

Nejdražší doplněk ale měla Karolína na své pravačce, kterou na kurtu zabíjí své sokyně. Na zápěstí už nějaký ten týden nosí luxusní hodinky od sponzora potažené 18karátovým růžovým zlatem za 480 tisíc korun. O ceně zásnubního prstýnku od Michala můžeme jen spekulovat, ale vyhlášený seladon ho jistě nepořídil někde ve frcu…

Karolína tak byla ve všech směrech královnou večera. I proto, že se stala první individuální vítězkou ankety po třech letech. Loni a předloni získal hlavní ocenění fedcupový výběr. Teď už jen schází, aby konečně získala grandslam. „To je můj hlavní cíl. A nejen v příští sezoně, ale i v dalších ších letech,“ řekla bojovně.