Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Legendární playboy Nedvěd: Utajená láska! V Americe sbalil mladou Češku

Autor: as

Tak to je ona! Nová láska hokejové legendy Petra Nedvěda (46)! Jmenuje se Nicole Volfová, je jí 23 let a pracuje jako... modelka! A pozor, tento vztah vypadá hodně nadějně.

Vydobyl si pověst playboye, do jehož blízkosti se ty největší krasavice jen hrnou. Nakonec před 14 lety se Petr s jednou z nich oženil, jenže manželství se supermodelkou Veronikou Vařekovou (40) zkrachovalo kvůli odloučení – na vině byly jejich kariéry.

Petr Nedvěd se svojí novou láskou Nicole.
Petr Nedvěd se svojí novou láskou Nicole.

Ovšem to s Nicole nehrozí! Petr už s hokejem sekl a může se tak naplno věnovat své nové lásce. „Řekla bych, že spolu trávíme hodně času. Nestrádáme,“ směje se sympaťanda z Karlových Varů. Jejich vztah se jim podařilo dlouho utajit. „Jsme spolu už od konce loňského léta, ale převážnou dobu pobýváme v Miami,“ přiznává Petr.

Potkali se náhodou – v jedné restauraci v Miami. „Viděli jsme se na večeři a přeskočila taková ta jiskra,“ prozrazuje modelka a slavný hokejista přikyvuje: „Jasně, láska na první pohled. Jako z románu,“ směje se.

Tak Petře, ať je to ta pravá!

Tak kdo koho sbalil?

Když se měli přiznat, kdo koho sbalil, nedokázali se shodnout. „Tak jasně že ona mě!“ smál se Nedvěd. „No, samozřejmě, on je přece takovej stydlivej,“ ironicky kontrovala Nicole. Jistě, bylo to přesně naopak. „Já jsem plachý člověk,“ přidala modelka, že sama by si na konverzaci netroufla. „Samozřejmě kecám, sbalil jsem já ji,“ potvrdil nakonec hokejista.

Moje kariéra? Kdyby mi někdo řekl, že bude taková, nevěřil bych, dojímal se Nedvěd
Video se připravuje ...

V Liberci uctili Nedvěda! Jeho dres za mohutného potlesku vystoupal ke stropu haly
Video se připravuje ...