Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Boxer Kličko má po svatbě, přítelkyně utelka k zajíčkovi: To je na pěst!

Autor: štš, ps

Po dvouletém vztahu v roce 2011 se rozešli, ale ještě si k sobě dokázali najít cestu. O dva roky později se dokonce zasnoubili a před čtyřmi lety se jim narodila dcera Kaya. Jenže všechno se jim zhroutilo! Svazek herečky Hayden Panettiere (28) a boxerské legendy Vladimira Klička (42) definitivně u konce.

Byl mezi nimi nejen obrovský věkový, ale i fyzický rozdíl. Maličká Američanka disponuje mírami 153 cm a 53 kg, kdežto hromotluk Kličko měří 198 cm a váží 110 kg. Tak velké odlišnosti dokázali mezi sebou vyřešit, ale odlišné názory už kočírovat nedovedli.

Spekulace o rozchodu, které se vyrojily poté, co se americká herečka nechala bez zásnubního prstýnku nafotit ruku v ruce s neznámým fešákem před hollywoodskou restaurací Craig, víceméně potvrdila její máma Lesley Vogel (62).

„V jejím životě teď dochází k mnoha zásadním změnám, ale ty jsou pozitivní,“ prozradila s obvyklou frází, že Hayden a někdejší fenomenální boxer ukrajinského původu zůstávají dobrými přáteli. A její nový hezounek má pro strach uděláno! Vždyť kdo by se pletl pod ruce boxerského olympijského vítěze a mistra světa v těžké váze?

Hayden s neznámým chlápkem v Hollywoodu.
Hayden s neznámým chlápkem v Hollywoodu.