Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Štěpánkova rozlučka, koncert celebrit! Hvězdy radily, přišel Gott i drahé polovičky

Autor: ps

Sestava jako na olympiádě! Včerejší rozlučka s hvězdnou kariérou tenisty Radka Štěpánka (39) byla velkolepým představením nejen na kurtu, ale také v hledišti. Do pražské O2 areny přišli Karel Gott, Pavel Nedvěd, Jaromír Jágr a další známé osobnosti včetně jejich drahých poloviček.

Fantastická rozlučková show, během které na kurtu bavily třeba světové jedničky André Aggasi a Novak Djokovič , nadchla. Kamarádi a nejbližší přátelé s vůdcem Štěpánkem rozpoutali na zelené ploše atmosféru jako při finále Wimbledonu, hosté na tribunách při tenisových lahůdkách šíleli. Na konci se plakalo, byl to konec s velkým K!

V popředí (zleva) Ester Berdychová, Martina Čechová, Ivana Havlátová a Veronika Kopřivová. Za nimi sedí paní Nedvědová, Pavel Nedvěd jr. a dcera Ivana Nedvědová.
V popředí (zleva) Ester Berdychová, Martina Čechová, Ivana Havlátová a Veronika Kopřivová. Za nimi sedí paní Nedvědová, Pavel Nedvěd jr. a dcera Ivana Nedvědová.

A kdo si vůbec na této dojemné akci s zakřičel: "Štěpec!"? Na lavičce vedle hřiště Radkovi společně rozdávali rady Jaromír Jágr, Pavel Nedvěd a Petr Čech (jejich partnerky seděly opodál), na druhé straně – tedy Djokovičovi s Haasem – zase pomáhali Aggasi s bývalým pilotem F1 Mikou Häkkinenem.

Kurt byl obklopen celebritami. Přišli zpěváci Michal David či Karel Gott s manželkou Ivanou, hokejista Martin Havlát s manželkou, samozřejmě nechyběl profesor Pavel Kolář a další osobnosti jako Daniel Křetínský s Annou Kellnerovou (rozhovor s ní čtěte ZDE ») či podnikatelé Tykač a Dospiva.

Na všechno dohlíželi Štěpánkovi rodiče Hana s Vlastimilem a manželka Nicole s dcerou Stellou. Sem tam museli vytáhnout kapesníčky, aby osušili vlhké oči. Taková tečka za Radkovou kariérou je musela pohladit na duši...

Dojatý Štěpánek se loučil: Cenil si Agassiho, jen Mourinho chyběl!
Video se připravuje ...

Djokovič o Štěpánkovi: Přinesl své zemi mnoho radosti. Zaslouží si oslavu!
Video se připravuje ...