Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ouva, tohle má doma Pouva

Autor: Ondřej Michálek, om

Žena, která budí rozruch. Zvlášť, když odloží část oblečení… Tak to je Petra, nová přítelkyně Martina Pouvy (46), moderátora Sportovních novin na Nově. „Tu fotku znám, vím, že Petra (25) občas takové obrázky dělá. A nevadí mi to, má co ukázat, tak co?“ řekl Pouva k snímku, kde je jeho milá nahoře bez.

Blesk.cz

Proč modelka Petra odhodila zábrany a nechala se zlákat k lechtivým snímkům? „Nebudu nic komentovat. Do toho lidem nic není, je to můj život,“ vzkázala po svém příteli.

„Pochopte ji, když se před měsícem objevily její fotky v novinách, měla s tím jenom problémy,“ vysvětluje Pouva, který vnadnou brunetku vzal s sebou na vyhlašování cen ANNO. Modelku ze Zábřehu na Moravě pak začal kdosi zásobovat esemeskami, jejichž obsah byl prý výhrůžný.

„Někdo ji musí hodně nenávidět. Když vám opakovaně chodí zprávy typu »Chcípni! «, dokáže to znepříjemnit život. Bylo toho tolik, že jsme se museli obrátit na policii,“ řekl Pouva.

Sporťák z Novy je od loňského podzimu v rozvodovém řízení s manželkou (shodou okolností také Petrou).

Martine, dej na ní pozor! Chlapi ji nadbíhají
Martin Pouva by si měl svou novou přítelkyni pořádně hlídat! Podle zdroje Blesku z jejího okolí jí totiž muži hojně nadbíhají. „Chlapi o ni často jeví zájem a ona má ráda zábavu,“ tvrdí muž, který Petru dobře zná.

Jako modelka se prý živí nejen v Česku, ale i v zahraničí a údajně nafotila i o něco odvážnější snímky. „Fotí taky akty,“ tvrdí zdroj Blesku. Petra má pádný důvod se otáčet. „Má tříletého syna a vedle toho se stará ještě o mladšího bratra a otce,“dodává zdroj Blesku.