16. června 2016 • 00:00

Fanděte se Snickers, odhalte typologii hladových fanoušků a vyhrajte super ceny!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když jdete fandit hladoví, necítíte se ve své kůži a nedokážete pořádně podpořit svůj oblíbený tým? Vyřešte to se Snickers! Díky legendární čokoládové tyčince s nugátem, karamelem a arašídy nyní navíc můžete objevit originální typologii fanoušků a k tomu vyhrávat.



Jaký typ fanouška se z vás stává, když máte hlad? Dostáváte záchvaty hysterie nebo vzteku? Brečíte jako „malí“? Odpovězte si na otázku „Který špatný fanoušek jsi, když máš hlad?“ a najděte se mezi osmnácti hladovými alteregy v podobě samolepek pod obaly soutěžních tyčinek Snickers. Vychutnejte si Snickers, nasbírejte alespoň tři samolepky hladových fanoušků, odpovězte na vybranou soutěžní otázku a vyhrajte jednu z 900 atraktivních cen!

Foto Snickers

Kupujte tyčinky Snickers v soutěžních obalech a sbírejte samolepky s různými podobami fanoušků, na kterých se podepsaly symptomy hladu. Pobaví vás celkem osmnáct altereg – například vzteklouni, všeznalci nebo třeba ufňukanci v šesti kategoriích. Jakékoli tři samolepky nalepte na hrací kartu, která je k dispozici v obchodech nebo volně ke stažení na www.snickers.cz.

Foto Snickers

Pak už stačí nahrát a registrovat fotku či scan své hrací karty na www.snickers.cz společně s odpovědí na příslušnou soutěžní otázku u vybrané výhry. Na ty nejrychlejší a nejpřesnější čeká celkem 900 úžasných cen, jako fotbalové tašky, hodinky nebo stolní mini-fotbálky.

Soutěž probíhá v termínu od 15. 4. do 10. 7. 2016. Více na www.snickers.cz

Články odjinud


Články odjinud