proč se z toho dělá taková aféra? dělal někdo nějaký sport pod člověkem, který byl slušnost sama? dokázal ten člověk něco? jsem holka a hrávala jsem basket pod bývalým reprezentačním trenérem, který si nebral servítky ani před 10-letými holčičkami, dokázal nám vynadat do všech různých zvířat, taky se objevily slzy, ale jen díiky němu jsme se dostaly některé dost daleko..........a není dnes jediná, která by ho neměla ráda
a co se týče rodičů v tom dokumentu, to snad ani nemá cenu hodnotit
a co se týče rodičů v tom dokumentu, to snad ani nemá cenu hodnotit
Že skutečnost není taková, jak bylo viděno v reportáži?!? Že hokej není sport jen pro bohaté..?!? Rád bych věděl, jak by jste chtěli přesvědčit veřejnost o opaku..?!? A rozzuřený pan Růžička..?!? Ten pan Růžička, který v přímém přenosu z extraligy na kameru řve na rozhodčího a hráče soupeře a nadává jim do pánských přirození..?!? Ale no táááák.. ;-) 

Hovoříte mi z duše, osobně jsem zažil atmosféru v českém hokeji mladém i dospělém na nejvyšší úrovni posledních 10 let.Nebudu generalizovat, protože všude to není stejné a jsou místa, kde s mládeží pracují skvěle a ty bych nechtěl urazit.V řadě hokejových klubů ale zdaleka neplatí "nejlepší trenéři mládeži".Realitou je vedením klubů u trenérů mládeže tolerovaná nízká morálka, vulgární chování, alkoholismus, neexistuje jakýkoliv systém výchovy mladých hráčů, trenérům nejsou stanovovány jakékoliv cíle a také neexistuje žádná zpětná kontrola jejich plnění.Mládež je u špičkových klubů pouze trpěna z povinnosti vůči svazovým předpisům.Vztahy mezi hráči a jejich školní výsledky nikoho nezajímají, stejně jako podmínky pro středoškolské a vysokoškolské studium.Vše je u trenérů smrsknuto do toho, zda mají trenérskou licenci příslušné kategorie, která má "posvětit" jejich jednání a chování.Znám osobně trenéry, kteří mohou být příkladem ostatním, vzdělávají se, pracují na sobě a umějí volit individuální přístup k jednotlivci podle toho, co potřebuje.Znám ale také trenéry - psychopaty, kteří jsou schopni přicházet na ranní trénink s červenýma očima, zmoženi alkoholem, v průběhu tréninku nebo utkání kopou do hráčů a vulgárně nadávají jak hráčům, tak také rozhodčím.Takoví nikdy nebudou pro ty přemýšlivější mladé hokejisty autoritou a je vždy jen otázkou času a věku, kdy těm mladým hokej přestane dávat radost, kterou především v tomto věku od něho očekávají.Ti tupější to přetrvají a odnesou si sebou do dalšího života opravdu skvělé vlastnosti - vulgaritu, nesnášenlivost, povrchnost, zákeřnost a podobně - někdo to nazval v jiném příspěvku "tvrdé lokty".Osobně tvrdím, že v trenérských licencích to není a vše začíná od hlavy, tj. příčina je ve vedení klubů, kde také nejsou dnes na straně generálních manažerů a majitelů právě žádní Mirkové Dušínové a právě ti tyto způsoby tolerují nebo dělají, že o nich nevědí.Svaz je na to krátký, protože ten trenéry mládeže nezaplatí.
Je docel úsměvné, když se pan Růžička, který patří k njvětším hulvátům na střídače zlobí natrenéra mládeže. Před časem se chlubil svými výchovnými metodami a na střídačce smýkla svým synem za ochrnný košík. To jsou jeho metody!!! Zlatej Čumpelík.
hajabusa
A to jeste kdyz se otevrelo okno vipky respektive kanclu Ruzicky v Edenu a sporste z okna rvala Ruzickova manzelka na rozhodciho pred tema deckama to bylo taky hodne usmevny 

Ruzicka nemuze rikat vubec nic a byt Cumpelikem tak ho poslu do ***e.

Ruzicka nemuze rikat vubec nic a byt Cumpelikem tak ho poslu do ***e.Poslat do prd*le celou slávii.. 

Zdravím pánové a damy.
Hokej je tvrdá hra a ne šachy a jestli se to některým rodičům a s prominutím lidem kteří hokej viděli z Rychlíku a nebo max v Tv,tak se na mě nezlobte,ale kolik z Vás ho hralo na nějaké vyšší úrvni a minimálně 10 a více let???1%ze 100%
Sám jsem hokej hrál přes 10 let a vím že to co jsem viděl v Tv od pana Čumpelíka,to bylo slušný a opravdu jen slabej odvar toho jak se řvalo v dřívějších letech na nás.Svou práci dělá skvěle a proto projdou jen ti nejlepší,kteří na to mají a nebo uvnitř trenéra mu něco říká,ten kluk to může někam dotáhnout...Prostě to k tomu patří a vážení rodičové a lidé co ještě děti nemáte,zajímalo by mě jak vy vychováváte své děti,nebo je vychovávat budete...To když vám v pěti letech dítě řekne mami-tati,ty jsi pí.a,tak se na něj usmějete a pochválíte ho a řeknete ano jsem???Ne!!!Zmlátíte ho jako koně a to doslova jako koně a tady píšete pravý opak!!!A proto bych své dítě panu Čumpelíkovi klidně dal,protože děti učí disciplíně,poslouchat a dát něco těm dětem do života a připravit je na to co je venku čeká!!!
A vám rodičům a hlavně dámám co mají děti spíš doma na mazlení a ne na výchovu do života a nelíbí se vám co jste viděli,tak vám doporučuji a to velmi,stáhněte ty děti ze všech takových sportů co z nich udělají mužský a dejte je na šachy Smajlík Smajlík A co mě na tom mrzí nejvíc je to,že jak Vláda Růžička tak i veškeré představenstvo a všichni ti co mají svá teplá křesílka ve Svazu LH,tak místo toho aby se postavili za trenéra a že tam není žádný problém,tak ze strachu ztráty svého teplého a penězi vonícího křesilka,raději plivou na to co sami delali,nebo ještě dělají Smajlík Dokud se na ty děti nebude řvát teď,tak ve dvaceti letech kdy už se rozhoduje o jeho životu a co vlastně v hokeji bude,tak nezlobte se na mě,ale dospělýho chlapa učit disciplíně je vážně pozdě a nad tímto se aspoň trošku zamyslete a neurážejte a do toho jak kdo vychovává své děti,vám může být KULOVÝ,spíš mě zajímá jak vy vychováváte své děti a ro
Hokej je tvrdá hra a ne šachy a jestli se to některým rodičům a s prominutím lidem kteří hokej viděli z Rychlíku a nebo max v Tv,tak se na mě nezlobte,ale kolik z Vás ho hralo na nějaké vyšší úrvni a minimálně 10 a více let???1%ze 100%
Sám jsem hokej hrál přes 10 let a vím že to co jsem viděl v Tv od pana Čumpelíka,to bylo slušný a opravdu jen slabej odvar toho jak se řvalo v dřívějších letech na nás.Svou práci dělá skvěle a proto projdou jen ti nejlepší,kteří na to mají a nebo uvnitř trenéra mu něco říká,ten kluk to může někam dotáhnout...Prostě to k tomu patří a vážení rodičové a lidé co ještě děti nemáte,zajímalo by mě jak vy vychováváte své děti,nebo je vychovávat budete...To když vám v pěti letech dítě řekne mami-tati,ty jsi pí.a,tak se na něj usmějete a pochválíte ho a řeknete ano jsem???Ne!!!Zmlátíte ho jako koně a to doslova jako koně a tady píšete pravý opak!!!A proto bych své dítě panu Čumpelíkovi klidně dal,protože děti učí disciplíně,poslouchat a dát něco těm dětem do života a připravit je na to co je venku čeká!!!
A vám rodičům a hlavně dámám co mají děti spíš doma na mazlení a ne na výchovu do života a nelíbí se vám co jste viděli,tak vám doporučuji a to velmi,stáhněte ty děti ze všech takových sportů co z nich udělají mužský a dejte je na šachy Smajlík Smajlík A co mě na tom mrzí nejvíc je to,že jak Vláda Růžička tak i veškeré představenstvo a všichni ti co mají svá teplá křesílka ve Svazu LH,tak místo toho aby se postavili za trenéra a že tam není žádný problém,tak ze strachu ztráty svého teplého a penězi vonícího křesilka,raději plivou na to co sami delali,nebo ještě dělají Smajlík Dokud se na ty děti nebude řvát teď,tak ve dvaceti letech kdy už se rozhoduje o jeho životu a co vlastně v hokeji bude,tak nezlobte se na mě,ale dospělýho chlapa učit disciplíně je vážně pozdě a nad tímto se aspoň trošku zamyslete a neurážejte a do toho jak kdo vychovává své děti,vám může být KULOVÝ,spíš mě zajímá jak vy vychováváte své děti a ro
zkrat
Tak Blesku a vymazávej,když ti to dělá radost.Že si nevymažeš ty tvoje nahotinky,který kolikrát uvádíš na svejch titulních stránkách
zkrat