Tak za prohru nese vinu JENOM trenér, protože on staví hráče. Jestliže neumí v celý republice najít záložníka, co umí kličku a nebojí se souboje jeden na jednoho a následnou přihrávku, pak je něco špatně. Joo, když hráli Nedvěd a Poborský, to se ten lempl Baroš měl, neboť mu to lítalo přímo do nohy. Ted se krásně ukazuje, jaký umí on sám *** a na penaltu bych ho nepustil za žádnou cenu, nuceně by na ní měl jít Rosický !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bílek vééééééééééén !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rusko - Slovensko 0:1 !!!!!!!!!!!!!!!! Heja heja Slovensko !!!! Odbornici, piste a kydajte dalej na cobolakov, drotarov.....Ktoze to nevie hrat futbal?
Podle mě je špatný hlavně to, že hrajeme doma proti Litvě se dvěma defenzivníma záložníkama a stejně nám tam ty Litevci chodili jak chtěli. Polákův výkon byl opět tragickej, tenhle hráč tam prostě nemá co dělat. A pak si myslím jsme vyhořeli na krajích. Nejen že hrajeme bez krajních záložníků (nejsou), ale dneska i krajní beci byli jaloví. Jindy skvělý Pospěch nic, Pudil nic dopředu a dozadu bída. Kadlec prostě musí hrát na kraji a hlavně to chce najít krajní záložníky. Já bych třeba zkusil i toho Sionka, nebo Mičolu a taky Jarda Černý by tam měl podle mě být.

figura