Zpět na článek

HODNOCENÍ: Zklamali Polák s Barošem

5 komentářů

Přihlásit pro přidání komentáře

figura

...hodnocení. Pospěch sice hrál dobře, ale, že by dával dobré centry? Vždyť pořádných centrů tam přiletěly tak dva. Štajner hrál 27 minut a byl nejlepší a on ho ten pán nehodnotí, žehrál málo? A to tam byl za tu dobu platnější než Plašil za deset zápasů. A Štajnera moc nemusím. Plašila jako vždy pochválí, dokonce jako záložník jednou vystřeli metr vedle, ale že není schopen kopnout pořádně standardku to nevidí? Ach jo. Takové hodnocení.

zampi

Tak za prohru nese vinu JENOM trenér, protože on staví hráče. Jestliže neumí v celý republice najít záložníka, co umí kličku a nebojí se souboje jeden na jednoho a následnou přihrávku, pak je něco špatně. Joo, když hráli Nedvěd a Poborský, to se ten lempl Baroš měl, neboť mu to lítalo přímo do nohy. Ted se krásně ukazuje, jaký umí on sám *** a na penaltu bych ho nepustil za žádnou cenu, nuceně by na ní měl jít Rosický !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bílek vééééééééééén !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kov3

Rusko - Slovensko 0:1 !!!!!!!!!!!!!!!! Heja heja Slovensko !!!! Odbornici, piste a kydajte dalej na cobolakov, drotarov.....Ktoze to nevie hrat futbal?

slaughter

fotbal ted hrajete lip nez my o tom žádná ale řekni mi jaký ty musíš být chudák když musíš chodit psát takový příspěvky na českej web? a nebo je slovenskej fotbal to jediny na vzestupu a jiínak cely slovensko hnije?

fabre

Podle mě je špatný hlavně to, že hrajeme doma proti Litvě se dvěma defenzivníma záložníkama a stejně nám tam ty Litevci chodili jak chtěli. Polákův výkon byl opět tragickej, tenhle hráč tam prostě nemá co dělat. A pak si myslím jsme vyhořeli na krajích. Nejen že hrajeme bez krajních záložníků (nejsou), ale dneska i krajní beci byli jaloví. Jindy skvělý Pospěch nic, Pudil nic dopředu a dozadu bída. Kadlec prostě musí hrát na kraji a hlavně to chce najít krajní záložníky. Já bych třeba zkusil i toho Sionka, nebo Mičolu a taky Jarda Černý by tam měl podle mě být.