Samozřejmě je blbost říkat, že je to turnaj lůzrů,ale všechny nejlepší hráčky současnosti tam nebyly.... Minimálně tam chyběla "Siréna" Williamsová, která tam chyběla z důvodu zranění v první půli sezony a po zranění znovu dokázala rozjet svůj tank
Ovšem nepochybuji, že by Petka i přesto Masters vyhrála, protože v současnosti se s ní nemůže nikdo rovnat. Uvidíma, jak bude zvládat příští sezonu poprvé v roli celosvětově sledované hráčky a favoritky na každém turnaji ve kterém bude startovat... Vyletět jako raketa na výsluní umíkdekdo, udržet se tam už málo kdo. Věřím, že Petra patří do toho mála 

Ovšem nepochybuji, že by Petka i přesto Masters vyhrála, protože v současnosti se s ní nemůže nikdo rovnat. Uvidíma, jak bude zvládat příští sezonu poprvé v roli celosvětově sledované hráčky a favoritky na každém turnaji ve kterém bude startovat... Vyletět jako raketa na výsluní umíkdekdo, udržet se tam už málo kdo. Věřím, že Petra patří do toho mála 

trnavo musím reagovat znovu protože ještě ted sem se z toho tvýho komentáře nevzpamatoval 
můj bože loserský turnaj. Proč sem vubec lezeš když o tenisu vic nevíš. Takový lidi mě akorát vytáčí. Ty musíš být asi nemocnej. Píšeš, že jsi tak slabý hráčky neviděl...tak bud ses nekoukal a kecáš nesmysly, jinak bys tam slyšel že je to 8 nějlepších hráček světa. ty ale kecáš nesmysly i tak.. můj bože loserský turnaj...furt tomu nemůžu uvěřit, cos sem napsal. radši se odregistruj!!!!

můj bože loserský turnaj. Proč sem vubec lezeš když o tenisu vic nevíš. Takový lidi mě akorát vytáčí. Ty musíš být asi nemocnej. Píšeš, že jsi tak slabý hráčky neviděl...tak bud ses nekoukal a kecáš nesmysly, jinak bys tam slyšel že je to 8 nějlepších hráček světa. ty ale kecáš nesmysly i tak.. můj bože loserský turnaj...furt tomu nemůžu uvěřit, cos sem napsal. radši se odregistruj!!!!No ty kráso Trnavo, to je teda komentář
jdi se radši stydět někam do rohu. O tenisu nevíš vubec nic.
jdi se radši stydět někam do rohu. O tenisu nevíš vubec nic.Trnavo, kup si kuličky, jdi na dvorek, patou si udělej důlek a trefuj se. Možná tě to uklidní.
Trnavo, Trnavo, ty ses uplne mimo. Byl to tak losersky turnaj, ze tam bylo 8 nejlepsich tenistek sveta a ona to vyhrala a jak koukam, tak jsi nejspis v zivote nedrzel raketu v ruce, protoze bys vedel, jak je tezky hrat pod takovym tlakem a sam bys nejspis mel v gatich tak nasrano, ze bys pred 10000 lidi ani nevstoupil, takze zustan v Trnave, protoze dal se nejspis ani nepodivas. cus :P
to bolo co za tenis? tretia cenova skupina? turnaj looseriek? akoze, to kde zohnali tolke prachy, aby zaplatili za takyto "vykon"? davno som nevidel tak psychicky nevyrovnane hracky a este k tomu take slabe tenistky. tolke prachy za take divadlo. a samozrejme, kto opat vychytal turnaj s ucastou tretej cenovej kategorie a este ho aj vyhra? pepina.. to je rovnake, ako nasa Cibulkova vyhrala po neviem akej dobe nejake rusky turnaj. nechapem, ako moze niekto porovnavat takyto loosersky turnaj s Wimbledonom. Pepina mala hold stastie, ale je to o tom, ze dnes je tych turnajov habadej a Ti lepsi urcite neboli tu. Tesim sa, ako bude tento skvost ceskeho tenisu vypadavat v dalsich turnajoch, kde uz nebudu takeho labilne ukrajinky a podobna lúza. „Nejlepsi, jsi nejlepsi“ to moze fakt kricat na takomto ubohom turnaji len cesky trener
kobyla1
Kyselé hrozny chlapče......to tu zase s někým cloumá závist jak prase co?.....člověče to byl turnaj mistryň a ne nějaký turnaj z Horní Dolní....ale to si asi vůbec neuvědomuješ človíčku.....no v každém případě se vždycky najde někdo kdo je chytrej až na půdu a přitom si nevidí ani na špičku nosu..... 

cvacheron
Jinak k Petře.Zahrála fantasticky a až vychytá nevynucený chyby tak bude opravdu neporazitelná.Jen tak dál.