Jaké silácké řečičky??? Jako vítězka W, tunaje mistryň a 2.hráčka světa musí mít ty nejvyšší cíle jinak je to alibismus...
georg7
Nikdo to po ni nechce ! Sama ma vzdy silacke recicky . 

Jaké silácké řečičky. Ty jsi dalši hlupák co píše debilní komentáře.
Bože zase typický čechoknedlícký názor ze kterého uplně číší "at se ti naši reprezentanti(v jakemkoli odvětví)snaží sebevíc,nám pseudofanouškům-pravým názvem se sebou nespokojeným závistivcům jde stejně a jen a pouze o to je kritizovat a shazovat jejich výkony,no a tak se kouknu kdo to psal a on sám pan Georg7-toho času mistr světa v kritizování čehokoli a kohokoli. Takže pane G7 nechcete už raději zkusit něco udělat se svým vlastním životem,než ho v diskusích ztrpčovat nám všem ubohým čtenářům vašich slaboduchých příspěvků. Apropo uvědomujete si,že jsem už byl nucen přečíst cca stovku vašich přiblblých komentářů,a že ani v jednom jste nikoho nechválil,nýbrž ve všech jen kritizoval? To už asi nebude náhoda,nebo je na tom český sport opravdu tak špatně? Jsem štastný,že mi bůh nadělil schopnost hledat a vidět u druhých to dobré,nebot díky Vám si uvědomuji,jak strašně smutný a prázdný život bych vedl bez tohoto daru,tak jako vy mr G7

asdf4asdf1