Zpět na článek

Kvitová nemůže vyhrávat každý grandslam, říká Chládková

6 komentářů

Přihlásit pro přidání komentáře

asdf4asdf1

Chládková, kdo je to...! proč se každej tejden vyjadřuje k lidem, který toho dokázali desetkrát víc než vona

atlet

Jaké silácké řečičky??? Jako vítězka W, tunaje mistryň a 2.hráčka světa musí mít ty nejvyšší cíle jinak je to alibismus...

Jaroslav Karas

Myslím, že Petře schází pokora.

georg7

Nikdo to po ni nechce ! Sama ma vzdy silacke recicky .

saintsaintsaint

Jaké silácké řečičky. Ty jsi dalši hlupák co píše debilní komentáře.

tekumseh

Bože zase typický čechoknedlícký názor ze kterého uplně číší "at se ti naši reprezentanti(v jakemkoli odvětví)snaží sebevíc,nám pseudofanouškům-pravým názvem se sebou nespokojeným závistivcům jde stejně a jen a pouze o to je kritizovat a shazovat jejich výkony,no a tak se kouknu kdo to psal a on sám pan Georg7-toho času mistr světa v kritizování čehokoli a kohokoli. Takže pane G7 nechcete už raději zkusit něco udělat se svým vlastním životem,než ho v diskusích ztrpčovat nám všem ubohým čtenářům vašich slaboduchých příspěvků. Apropo uvědomujete si,že jsem už byl nucen přečíst cca stovku vašich přiblblých komentářů,a že ani v jednom jste nikoho nechválil,nýbrž ve všech jen kritizoval? To už asi nebude náhoda,nebo je na tom český sport opravdu tak špatně? Jsem štastný,že mi bůh nadělil schopnost hledat a vidět u druhých to dobré,nebot díky Vám si uvědomuji,jak strašně smutný a prázdný život bych vedl bez tohoto daru,tak jako vy mr G7