defakto
Valenta ? Věčně se usmívá jak měsíček . Jeho hlasový projev mi připomíná drmolení. Na obrazovce by se mi daleko víc líbil bývalý sporták Poulíček , umněl sa pohybovat na obrazovce , uměl s každým komunikovat , u lidí byl oblíbený .
Také si nemyslím,že Valenta je vhodný typ,ale vedle drmoly Černého,šéfa sportovní redakce,je Aleš moderátorským géniem.Také borec Čapek s jeho novotvary jako Magál to snad uvisí, nebo Bauer plápolá někde vzadu člověk neví,jestli komentuje, nebo vymýšlí blbosti.Ještě horší jsou ale moderátoři zpráv jako Niklová,Sluková,Hrubeš,Petrovič a další,kteří svojí "takyčeštinou" přímo rvou průměrně inteligentního člověka za uši a nic jim nepomůže, že jim někdo takto mluvit povolil.Dnes už o tom v jedné z diskuzí někdo psal a já mu dávám naprosto za pravdu.
BBV jsou už po smrti. Zaspali dobu. Kdy naposledy tam byla reportáž z NHL ? V pondělí vysílají přispěvky ze sobotní bundesligy.
No to snad ne!!! ,,Jeho" Sportbar v rádiu jsem si pustil omylem asi třikrát ....to je trágédie. Ono nestačí si sem tam s někým zahrát tenis, aby získal přehled i o jiných sportech ...Oto, ty prase černý, vzpamatuj se!!!!! 

ou sebrat někoho z ulice.
illis