Katastrofa, ale hlavní je, že mají peněz jako šlupek a za co? Za to co předvádějí? Opravdu něco neskutečného! Kdysi hráli chlapi pro radost a předvádělí lepší výsledky než ti co hrajou nyní! Za co mají ty milióny??
Jaj, Cesi, ste taki isti ako Slovaci. Ak vyhravame hosana, ak sa nedari tak ukrizuj. Nie kazdy den je nedela a pri sporte uplne nee. Je zaciatok kvalifikacie, zdaleka nie je o nicom rozhodnute
Fotbaloví komici,to jsem ještě neviděl,Kadlec místo aby trefil míč,tak kopne do země,ty jejich nepřesný přihrávky na 2 metry,to je jejich zpracování a Bednář místo,aby obehrál protihráče,tak ho zboří.Repre. do 21let by snima hrála lépe a troufám si říct,že by je porazila.
a ty vasi nhrali zle ja sem myslel ze vam daju aj 5 kusov a iba jeden ....na vase muzstvo ake mate ze su to srac.i to neni zle
)))))))
)))))))pleskac
A zase jim zahráli lotyšskou hymnu?
Rusko - Slovensko 0:1 !!!!!!!!!!!!!!!! Heja heja Slovensko !!!! Odbornici, piste a kydajte dalej na cobolakov, drotarov.....Kto ze to nevie hrat futbal?
sukin
Njesou všichni takoví...já gratuji 

Tak si říkám nač bylo týdenní soustředění? Film,golf,střelba hmm a prej je na tom svaz špatně.No hlavně že kluci se odreagovali a pak hráli až tráva hořela(nejspíš i spousta tiketú fanouškú) Tak díky za krásný večer a nevíte náhodou někdo kam šli pak hoši pařit mám večer volno tak že bych za nima zašel. P.S. Pane Bílek zústante,zatím je to lepší komedie než Okresní přebor na TV NOVA 

Zdravím, po bitvě je každý generálem, ovšem takhle to mohli postavit jenom ti dva koumáci ! Stavět Pudila na beka může kromě nich napadnout ještě Jarolíma ! Hrůzný výkon podali Baroš (nejde jen o penaltu, to se stane, ale opět nepřihrál, fauloval, hádal se) a Polák (ten byl ještě horší). Baroše tam nechali trápit do konce, místo něj vystřídali Fenina, který běhal, bojoval, dostával se do šancí, vybojoval penaltu. Prostě to jsou matlové a Bílek není vítězný tip ! 

Hele nebylo to prodany? Ze se to hralo v Olomouci?To asi aby to mela Litva bliz domeu ne? Jo a k ty penalte neni vymluva - uz se to uci v mladsich zakach - penalta se neda chytit ale jen spatne kopnout
hrajte ďalej s plným nasadením, výsledky na seba nenechajú dlho čakať
Naši vedci zistili,že úroveň hry nášho národného týmu v takýchto stretnutiach nezávisí od výšky televíznej veže,čo asi v ČR podcenili....
smazan_20140613
doktormediciny
doktormediciny
Takže ase divím těm komentářům....
Hrál jsem za ČAFKU / český atletivký fottbalový klub/ no a jako vetrán mám číst tohle ??