.... ani by mi nevadilo prohrát zápas, ale důležitý je jakým způsobem. Bohužel pod Bílkem je herní projev hroznej, nemá to myšlenku, ani řád...prostě se na to nedá dívat... Chvíli jsem si i říkal, že to vypadá podobně jako ta naše kapr liga... Nejsem si jistej, že pan spatra Bílek je ten pravej stratég a motivátor. U repre totiž ani o nic jinýho nejde.. že kluci neumí udělat kliku jeden na jednoho, tak s tím jsem se smířil, ale pořád se dá nějakou dobrou myšlenkou alespoň přehrát soupeře kombinačně. A to Bílek určitě nevymyslí.... bohužel jeho kvalifikace je to, že je obr kámoš s Haškem, Šmicrem atd. V lize je aspoň 5 trenérů, kteří mají za ušima a daleko větší kvalifikaci na repre trenéra....
Kdyby ho odvolali ted tak už je pozdě,tenhle člověk nikdy trenéra reprezentace dělat neměl je tam jen díky tomu že to je Haškův kamarád jinak by se tam nikdy nedostal.Potom se ale nedivme že ten náš fotbal jde do sraček
.. a co budeme dělat až prohrajem se Skotskem??? Níž je článek "5 přehmatů Bílka" s kterým naprosto souhlasím. Asi ještě nedozrál do toho,aby mohl dělat trenéra repre.
je až neskutečné jak jsou ti haj...zloé propojení!já na bráchu a brácha namne.já bych je vyházel všechny včetně Haška,on je zodpovědný že takovou nulu jako je BÍlek nominoval za trenéra. 

S více lidmi jsme se shodli na tom, že zápas byl pro český tým spíše smolný než špatný. Tyhle žabomyší války, které mají za účel zvýšit čtenost vašeho deníku ubližují českému týmu a českému fotbalu.
jen si přečtu tvůj příspěvek a je mi jasné že patříš mezi ně!jdi do hajzu,všude jinde ve světě by už byl ten darmošlap odvolaný,jen v česku se takoví jak si sám vspamatují až už není žádná šance na mi z vás na blití! 

A smolné byly všechny zápasy reprezentace (Ázerbajdžán, ...) za celý rok ? Všichni lidé, se kterými jsi se shodl, předpokládám fandili Spartě a všechno je OK od předsedy svazu, přes trenéra až po reprezentační jedenáctku, do které se až kolem 60. minuty když je pět minut po dvanácté začínají pronikat Štajnerové, Necidové (viz zápas se Slovenskem v Bratislavě) mimo "zdravé sparťanské jádro" ???
Baníkovec takže trošku mimo kamaráde. A mimo to pokud si neuvědomujete vliv medií na sport, tak jste zřejmě slepci. Přece když jsem Čech nebudu vyvíjet tlak na svůj tým? Jsem snad idiot? Každý trenér před zápasem řekne hlavně v klidu chlapy. Určitě nepřijde a neřekne. Tak kdo to dneska zase pos...re?
kilzam