Michal Kvasnica
5. července 2018 • 20:50

Baník řeší útok. Jedná o karvinském Wágnerovi, ve hře je i Poznarův návrat

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Posily do útoku? Jan Pázler ani David Vaněček již Baník jistojistě neposílí, ostravský klub však neskládá zbraně a hledá dál. Podle informací iSport.cz svou pozornost aktuálně zamířil na karvinského Tomáše Wágnera. Druhou variantou je návrat plzeňského Tomáše Poznara.



Přestože Baník v posledních dnech na hrotu testuje 23letého Brazilce Pedrinha, který ve středeční přípravě v Trnavě nahrál na jediný gól zápasu Martinu Fillovi, vedení klubu se poohlíží po dalších jménech.

Ze zkušených forvardů má trenér Bohumil Páník k dispozici pouze legendu Milana Baroše a Senegalce Dameho Diopa, proto by se ještě minimálně jedno kladivo do útoku Ostravským hodilo.

Podle informací iSport.cz nyní majitel Václav Brabec se sportovním ředitelem Markem Jankulovským jednají o transferu Tomáše Wágnera z Karviné. Urostlý 28letý fotbalista, který loni v dresu slezského rivala nastřílel devět ligových branek, je údajně aktuální přestupovou prioritou.

MFK se již dříve nechal slyšet, že o jeho opory (Wágnera, Lukáše Budínského a Filipa Panáka) je velký zájem odjinud, takže nyní bude záležet, zda se shodnou finanční představy obou klubů. Mimochodem, Baník stojí rovněž o Panáka, jenž by mu vyztužil středovou řadu.

Kdyby se tak nestalo, má Ostrava v záloze ještě jednu variantu. Trochu překvapivě jde stále o Tomáše Poznara, který již ve slezském celku loni hostoval, ale patří Plzni. Viktoria již o svého vysokého útočníka nestojí (trénuje s juniorkou), naopak sám 29letý Poznar by se vrátil rád. Hraje pro něj snadná adaptace i ekonomika, neboť by stál rozhodně méně než Wágner. Plusem druhého jmenovaného je zase produktivita.

O tom, kdo z dvou již zmíněných útočníků nakonec Ostravské posílí, by mělo být jasno v nejbližších dnech. V pondělí již Baník odjíždí na soustředění do Rakouska.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud