11. července 2018 • 10:27

Smůla pro Zahustela! Musel na další operaci, ve sprše mu praskla kost

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na zranění má obrovský pech. Sparťanský obránce Ondřej Zahustel se s nimi potýká v podstatě po celou svou kariéru. Nyní se mu stala ale dost zvláštní nehoda. Na začátku přípravy měl potíže se zadním stehenním svalem, před nedávnem dokonce podstoupil operaci. V době rekonvalescence mu však kost v noze praskla. Ve sprše… „Podklouzla mi zdravá noha, došlápl jsem na tu operovanou a praskla mi stehenní kost!“ napsal na svém Instagramu k fotce z nemocničního lůžka.



Do ligy naskočil už v 18 letech v Mladé Boleslavi, po šesti zápasech si ale přetrhl zkřížený vaz v koleni. Ze zranění se léčil více než rok. Pak odehrál necelou sezonu a totožné zranění utrpěl znovu, tentokrát na druhé noze. V lednu 2017 zase podstoupil operaci kotníku (plastika vazu).

Na přelomu minulé a aktuálně začínající sezony laboroval se stehenním svalem na pravé noze. Do přípravy naskočil, odehrál však jen necelý poločas proti Trenčínu (4:2), pak odstoupil. Zranění si nakonec vyžádalo až operaci, po které se měl léčit.

Ondřej Zahustel musel na další operaci, ve sprše mu praskla stehenní kost na pravé noze
Ondřej Zahustel musel na další operaci, ve sprše mu praskla stehenní kost na pravé noze

V pondělí si však přivodil ještě mnohem vážnější zranění. „Stala se mi nehoda, když jsem vycházel ze sprchy. Podklouzla mi zdravá noha, došlápl jsem na tu operovanou a praskla mi stehenní kost! Podstoupil jsem další operaci a kost mi byla zpevněna šrouby,“ upřesnil na Instagramu.

„Doba mého návratu na trávník se nějak extra nenavýšila, takže věřím, že budu brzy běhat. Tak brzy na viděnou,“ dodal pozitivním duchem naději sparťanským fanouškům. Povzbudivé zprávy mu pod příspěvek poslalo hned několik příznivců, ale i současných či minulých spoluhráčů.

Sparta vstoupí do Fortuna:ligy příští sobotu, kdy na Letné přivítá nováčka z Opavy. Hned další týden pak začne i boj v Evropě v rámci druhého předkola Evropské ligy.

Podívejte se na Kangův výkon proti Budějovicím: Jak na něm stála hra Sparty?
Video se připravuje ...

ANALÝZA POSILY: Bude Chipciu tím pravým obráncem pro Spartu?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud