13. července 2018 • 21:10

Real bez Ronalda dal prohlášení o Neymarovi: Nic s ním neplánujeme

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalskou hvězdu Cristiana Ronalda v kádru fotbalistů Realu Madrid jistě nenahradí Brazilec Neymar. Španělský celek v prohlášení odmítl spekulace, že plánuje angažovat právě hvězdu Paris St. Germain.



Real v úterý pustil svého klíčového hráče Ronalda do Juventusu Turín za 100 milionů eur plus výchovné 12 milionů. Okamžitě se tak začaly rodit spekulace, kdo nejlepšího střelce týmu nahradí. Už delší dobu se mluvilo o příchodu Neymara , který je spolu s Ronaldem a Lionelem Messim považován za nejlepšího fotbalistu světa a PSG z něj loni udělalo nejdražšího hráče historie. Barcelona za něj inkasovala 222 milionů eur.

Spekulace o Neymarově příchodu ale Real rázně odmítl. "Vzhledem k neustálým informacím, které spojují náš klub s Neymarem, chceme upřesnit, že žádnou takovou nabídku neplánujeme," uvedl Real v prohlášení na svém webu. "Vztahy mezi oběma kluby jsou mimořádné, takže pokud bychom uvažovali o přestupu hráče z PSG, kontaktovali bychom nejprve klub," dodal vítěz posledních tří ročníků Ligy mistrů.

Podle zahraničních médií je momentálně nejpravděpodobnějším kandidátem na nahrazení Ronalda Belgičan Eden Hazard z Chelsea. Podle britského deníku Daily Mail by mohl přijít na 150 milionů liber. Mluví se také o argentinském střelci Interu Milán Mauru Icardim, který má mít ve smlouvě do 15. července výkupní klauzuli ve výši 110 milionů eur. Nový trenér Julen Lopetegui by údajně rád obnovil spolupráci s útočníkem Rodrigem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud