Michal Koštuřík
17. července 2018 • 12:11

Kadlec zatím do Slovácka nejde! Stále řeší smlouvu se Spartou

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Michal Kadlec a Slovácko? Ještě to není hotové! Návrat bývalého reprezentanta do mateřského klubu se komplikuje, zkušený obránce se dosud nedohodl ve Spartě na ukončení smlouvy a nejspíš přijde o první kolo na Bohemians. „My jsme Michala připravili na sezonu, jsme s ním na všem domluveni. Teď je to o tom, jak se vypořádá on se Spartou,“ nastínil ředitel klubu Petr Pojezný.



Slovácko bude na třiatřicetiletého beka čekat. Kadlec s týmem absolvoval čtrnáct dní přípravy, což Sparta dovolila. Poté se však vrátil do Prahy a řeší ukončení kontraktu, který má platnost ještě na příští ročník.

„Začátek měl trošku těžší, ale jeho výkon šel hodně nahoru. To bylo pozitivní,“ uvedl trenér Michal Kordula, jenž má na pozici levého beka k dispozici aktuálně Petra Reinberka a Josefa Divíška. Jeden z nich podle všeho naskočí do duelu v Ďolíčku. „Proto je tady máme. Nezhroutíme se z toho, když Michal na sobotu nebude, “ nestresuje se Pojezný.

Všichni v klubu však nadále věří, že se Kadlecovo angažmá podaří brzy dotáhnout do zdárného konce. „Není to úplně jednoduché, ale Michal u nás chce hrát a my jsme na to připraveni,“ dodal ředitel klubu. „Růžově jsem si myslel, že tady už bude. Proto jsem ho postavil i do generálky. Ale nejsem z toho nervózní a doufám, že to dopadne dobře,“ shrnul kouč Kordula.

Slovácko je naopak domluveno se Slavií na příchodu krajního záložníka Ruslana Mingazova. Souhlasí s ním i hráč, na Moravu se údajně těší. Brzdou je však jeho zdravotní stav, má potíže s kolenem. „Ve čtvrtek jedu opět do Prahy, uvidíme, jak dopadne vyšetření. Podle toho se rozhodne, jestli sem půjde nebo ne,“ informoval Pojezný.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud