Jan Vacek
Premium
4. srpna 2018 • 05:00

Sparta řeší, co dál. Dokdy zůstane Ščasný a jakou roli sehraje Hřebík?

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když byl minulý pátek odvolán trenér Pavel Hapal, vytyčilo vedení Sparty duel se Suboticou jako mezník, po kterém se rozsekne další směřování klubu. Tak se i stalo. Podle informací deníku Sport v dohledné době největší český klub nový kouč nepřevezme. Mužstvo dál povede sportovní ředitel Zdeněk Ščasný. Jak dlouho tato situace bude pokračovat? Jaký vliv budou mít Tomáš Rosický a Jaroslav Hřebík? A jak to vypadá s hledáním zahraničního trenéra? 



V letenských kancelářích si mohou udělat červený křížek. Jeden z předsezonních cílů se splnit nepodařilo, Sparta po katastrofálním prvním utkání se Suboticou v odvetě manko nedohnala a i přes výhru 2:1 se s Evropskou ligou rozloučila už ve druhém předkole. I proto se bezprostředně po čtvrtečním klání na úrovni nejvyššího klubového vedení řešilo, jak dál.

Jisté je, že nedojde k žádnému třesku. Ať už v hráčské či funkcionářské rovině. Podle informací deníku Sport bude i nadále plnit dvojroli sportovního ředitele a dočasného trenéra Zdeněk Ščasný. Jestliže se ještě před týdnem zdálo, že zkušený odborník vypomůže na lavičce jen v několika zápasech, nyní by se jeho dvojboj mohl protáhnout až do zimy. „Ačkoli Sparta vypadla se Suboticou, což je obrovské zklamání a neúspěch, vedení klubu ocenilo výrazné zlepšení výkonu mužstva,“ přibližuje zdroj detailně obeznámený s děním ve Spartě.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud