Jan Podroužek
Premium
9. srpna 2018 • 05:00

Odhalená tabule Slavie. Co znamenají jména hráčů, které klub sleduje?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Světe, koukej, na koho líčíme. Na internetu se objevila fotka Jaroslava Tvrdíka, která nechtěně odtajňuje přestupové záměry Slavie. Na nejvyšší pozici ční nedotažený pokus s Egypťanem Trézéguetem, který ovšem ještě nemusí být úplně ztracený. I když podle Tvrdíka je tabule s posilami pro nynější přestupové období uzavřená. Deník Sport detailně rozebral slávistické seznamy a vysvětluje, co jména v klubovém hledáčku znamenají a proč se jednotliví hráči na jeho radaru ocitli.



Pozápasový dýchánek. Kulisy kanceláře sportovního ředitele Jana Nezmara, spolu s ním v ní sedí i předseda představenstva Jaroslav Tvrdík , člen Tomáš Syrovátka, generální sekretář Jiří Vrba, správce stadionu Aleš Stluka a trenér Jindřich Trpišovský.

A když Tvrdík udělá „cvak“ a momentku po remíze 1:1 s Dynamem Kyjev zvěční, uletí do světa taky tabule s tajemstvím, které se na veřejnost běžně nedostává. TOP kvalita, velmi dobrá kvalita, příslib…

Jedna tabule na zdi je napěchovaná čtrnácti jmény, která měla do mužstva přijít jako posily. Pět z nich se dotáhnout povedlo. Dvě jsou přeškrtnutá, získala je konkurence.

„Tohle je posílení snů,“ reagoval Tvrdík, když si jmen všimly pozorné oči, a pochvaloval si tak čtyři uskutečněné transfery z šesti top, které prý byly určeny v únoru a březnu.

Hned vedle je další rozpis, po postech vyjmenovaní hráči většinou z české ligy.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud