10. srpna 2018 • 18:05

Michal Kadlec odchází do Slovácka. Sparta s ním ukončila smlouvu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta se zbavila jednoho z hráčů, se kterými od začátku současné sezony nepočítá. Po několika týdnech jednání se klub dohodl na ukončení smlouvy s Michalem Kadlecem a bývalý reprezentační obránce zamíří do Slovácka, kde od června trénuje.



„Děkujeme Michalovi za služby, které během celé své kariéry pro Spartu odváděl. Loučíme se v dobrém a v dalším angažmá mu přejeme hodně štěstí,“ řekl ke Kadlecovu odchodu pro klubový web sportovní ředitel Sparty Zdeněk Ščasný.

Syn vicemistra Evropy z roku 1996 Miroslava Kadlece působil na Slovácku už v letech 1998 až 2005. Pak přes Spartu zamířil do zahraničí, kde oblékal dresy Leverkusenu a Fenerbahce Istanbul. Před dvěma roky se vrátil do Sparty, ale herně se mu příliš nedařilo a vypadl ze sestavy. Pro další sezonu s ním Sparta už nepočítala a umožnila mu odejít do Slovácka.

Kadlec má v české lize odehráno 165 zápasů, v nichž dal 11 branek. Dalších 217 zápasů a 18 branek zaznamenal v zahraničí. Za národní tým nastoupil k 67 duelům a osmkrát skóroval.

Obránce Michal Kadlec v dresu Sparty, nyní bude hrát za Slovácko
Obránce Michal Kadlec v dresu Sparty, nyní bude hrát za Slovácko

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud