28. srpna 2018 • 22:10

ZLATÁ PÍŠŤALKA: Berka chyboval v Ďolíčku, penaltu v Plzni neviděl ani VAR

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další kolo FORTUNA:LIGY, další chyby i povedená představení rozhodčích. Nejslabší výkon sudího byl podle hodnocení ve Zlaté píšťalce tentokrát k vidění v pražském Ďolíčku. Ondřej Berka v zápase hned několikrát chyboval v neprospěch domácích Bohemians. V Plzni pak Radku Příhodovi nepomohl odhalit penaltový faul na Milana Petrželu ani videoasistent. Nejlépe se naopak dařilo Ondřeji Pechancovi v zápase Slovácka se Zlínem a Janu Jílkovi v Jablonci, kde hrála Olomouc.



Sparta vybojovala na půdě Bohemians bod za remízu 1:1, po zápase však na Ondřeje Berku pískal celý Ďolíček. Sudí se tomu nemohl moc divit, několikrát totiž chyboval v neprospěch domácích. Mimo jiné i před gólem Sparty z přímého kopu, který se neměl kopat. Pád následného úspěšného střelce Josefa Šurala po (ne)faulu Reitera byl totiž přihraný. Bogdan Vatajelu měl navíc dostat druhou žlutou kartu za zákrok na Jakuba Nečase a také Rumun Chipciu neměl po ostrém faulu na Dominika Maška, který se při pádu navíc vážně zranil, zůstat bez žlutého napomenutí.

Vzruch panoval i ve Štruncových sadech. Plzeň měla zahrávat penaltu po faulu na Milana Petrželu. Ale neviděl ji ani Radek Příhoda, ani videoasistent Miroslav Zelinka. Nejasná byla situace i okolo Krmenčíkova šlápnutí na Matěje Chaluše. Zda plzeňský střelec atakoval soupeře úmyslně se tu však prokazovalo špatně. Naopak hostující Komličenko měl za faul loktem na Romana Hubníka vidět žlutou kartu.

Kdo tedy podal v šestém kole nejlepší a nejhorší výkony? A kdo z rozhodčích má zatím nejvyšší a nejhorší průměr známek v lize? Podívejte se na nový díl Zlaté píšťalky!

ZLATÁ PÍŠŤALKA: Berka nezvládl duel v Ďolíčku, Příhodovi nepomohl v Plzni VAR
Video se připravuje ...

Podívejte se na zákrok na Šurala před sparťanským gólem. Byl to faul, nebo ne? hádají se fanoušci
Video se připravuje ...

Čtyři ligové hattricky: Podívejte se, jak řádili Baroš, Krmenčík a spol.
Video se připravuje ...

TOP góly 6. kola: Zlínské parády nebo Trávníkova trefa z kroku
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud