2. října 2018 • 17:20

Polná – Sparta 1:4. Pražané v poháru postupují, outsider ale vzdoroval

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žádný přesvědčivý výkon to nebyl, Sparta ale do osmifinále MOL Cupu prošla. Na hřišti divizní Polné vyhrála v utkání třetího kola 4:1, divizní outsider ovšem dlouho vzdoroval. O góly favorita se postarali Matěj Pulkrab, Uroš Radakovič, Josef Šural a střídající šestnáctiletý mladík Adam Hložek.



Sparta dala v sestavě šanci hráčům, kteří toho zatím na podzim příliš neodehráli. Prvoligový tým měl sice navrch, ale i brankář Milan Heča musel zasahovat proti několika dobrým šancím Polné. V prvním poločase se prosadil pouze Pulkrab, který zakončil kombinační akci ve 22. minutě.

Na další góly zhruba tři a půl tisíce diváků čekalo až do závěru utkání. Nejprve dal na 2:0 Radakovič, ale chvíli nato snížil Čížek. Sparta však drama nepřipustila. V 88. minutě přidal třetí branku Šural a v posledních vteřinách Hložek se štěstím gólově oslavil první start za letenské áčko.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud