Ondřej Škvor
Premium
5. listopadu 2018 • 16:58

Rozhodčí Ardeleanu o derby: Zvažoval vyloučení? Řešil pokřik Jude Slavie?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bylo to jeho první velké derby a rozhodčí Petr Ardeleanu v něm obstál. I když sparťané by chtěli červenou pro Ngadeua a slávisté penaltu za Štetinovu ruku… „Ani zpětně bych to nepískl,“ říká v rozhovoru pro iSport.cz. V něm se vrací ke všem sporným momentům, které musel posuzovat a vysvětluje, zda řešil pokřiky domácích fanoušků Jude Slavie. 



Jak jste se na derby připravoval?
„Týden jsem nečetl noviny… Potřeboval jsem zůstat koncentrovaný. Šlo o moje první derby, je to velké utkání. Nějaké významné zápasy už za sebou mám, ale derby je jedno. Snad se to povedlo.“

Dával jste si na někoho zvláštní pozor?
„Mám vyhlédnuté hráče, kteří hrají od podlahy, takže je potřeba se na ně soustředit. Ze Sparty to je třeba Costa, i když ten nakonec nenastoupil, ze Slavie například Ngadeu. Znám je, dávám si pozor. Ale ne v tom smyslu, že bych tam chodil s předsudkem. Především se snažím, abych viděl hru komplexně.“

Zrovna Michael Ngadeu si poměrně brzy říkal o druhou žlutou, když s jednou v kapse srazil úderem do týlu Benjamina Tetteha. Vy jste zákrok vůbec nepískal. Proč?
„Ano, já to ani nepískl. A rovnou říkám, že to byla určitě chyba, o faul jednoznačně šlo. Já to ale neviděl dobře, myslel jsem si, že se srazili hlavami. Pak jsem to viděl u vás na iSportu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud