6. listopadu 2018 • 15:25

Plzeň bere Beauguela ze Zlína! Nemohli jsme nic dělat, říká Grygera

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byla rychlost! Francouzský útočník Jean-David Beauguel (26) přestoupí podle informací iSport.cz po skončení podzimní části FORTUNA:LIGY do Plzně! „Je to domluvené, od ledna je hráčem Viktorie. V pondělí s ní podepsal smlouvu,“ uvedl náš zdroj z blízkosti hráče. V týmu mistra nahradí osmigólový střelec Fastavu dlouhodobě zraněného Michaela Krmenčíka.



Ve Zlíně jsou ze ztráty hlavní opory týmu zklamaní. Tušili však, že to takto může dopadnout. Beauguelovi končí k 31. prosinci smlouva a jednání o nové už se nerozběhnou. Schůzka s útočníkovým manažerem přitom měla proběhnout v neděli před utkáním Fastavu na Slavii.

„Bogy mi říkal, že nabídky má, jednu i z Plzně. Nemohli jsme nic dělat. Můžeme být zklamaní, ale na druhou stranu ho chápeme,“ pokrčil rameny sportovní manažer čtvrtého celku soutěže Zdeněk Grygera. „Asi v tom hrálo důležitou roli zranění Krmenčíka,“ odtušil.

Rodák ze Štrasburku, jenž prožívá životní půl sezonu, měl laso i z Baníku.

V Plzni zatím odmítli Beauguelův příchod oficiálně potvrdit. "Momentálně se soustředíme na zápas století s Realem a nebudeme nic jiného komentovat. V nejbližších dnech se fanoušci dozvědí víc," vyjádřil se tiskový mluvčí Viktorie Václav Hanzlík na tiskové konferenci před utkáním Ligy mistrů proti španělskému gigantovi.

Zlín - Slovácko: Zlín prolomil střeleckou smůlu, Beauguel vyrovnal, 1:1
Video se připravuje ...

Zlín - Jablonec: Je srovnáno! Jakubov trefil tyč, dorážka Beauguela však již skončila brankou, 1:1!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud