Jakub Konečný
Premium
4. ledna 2019 • 11:00

Boleslav na lovu! Jinoch získal ze Slavie na tučný bonus Mešanoviče

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hráči, kterým končí po sezoně smlouva, mohou už nyní podepsat novou s platností od léta v jiném klubu. A přesně na takové se zaměřil Josef Jinoch, sportovní ředitel Mladé Boleslavi. Po Dominiku Maškovi, který nakonec přichází z Bohemians s okamžitou platností, získal zkušený bafuňář i Murise Mešanoviče. Bosenského útočníka, který jaro dohraje ve Slavii, přesvědčil ke změně dresu podle informací deníku Sport tučný podpisový bonus. Proč se klubu vyplatí sumu hráči vyplatit a jak je vysoká, najdete v prémiové části článku.



Včera Muris Mešanovič odletěl s vedoucím týmem FORTUNA:LIGY na kondiční soustředění do Španělska, aby se připravil na náročné jaro, které Slavii čeká. Kromě boje o domácí titul červenobílí totiž cílí na obhajobu MOL Cupu a chtějí se prosadit rovněž v Evropské lize, kde v prvním kole vyřazovací části Evropské ligy narazí na belgický Genk.

V létě však osmadvacetiletý bosenský útočník podle všeho Eden opustí. Jeho dalším působištěm bude Mladá Boleslav, která využila toho, že Mešanovičovi vyprší po sezoně kontrakt, a s předstihem si ho zavázala podobně, jako to třeba Plzeň provedla s Jeanem-Davidem Beauguelem.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud