Michal Kvasnica
Premium
10. ledna 2019 • 05:00

Baník na lovu v Praze. Páník chce Vukadinoviče, láká i křídlo Bohemky

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Avizované posilování nekončí, kádr Baníku by se měl brzy rozrůst o další nové hráče. Blízko je přestup útočníka Davida Puškáče z Opavy a jedná se o dvou pravých záložnících. Podle informací deníku Sport stojí Ostravští o Vukadina Vukadinoviče ze Sparty a Rudolfa Reitera z Bohemians. „Ronalda asi nepřivedeme, ale věřím, že ještě dva hráči přijdou. Máme vytipované kluky kolem pětadvaceti let, kteří by měli Baníku zajistit budoucnost,“ přiznává kouč Bohumil Páník.



Pozice, které chce Baník přes zimu zkvalitnit? Podhrot, útočník a pravý záložník. První dvě místa Ostravští pikantně ulovili u rivala v Opavě, po Nemanjovi Kuzmanovičovi má na vítkovický stadion namířeno i David Puškáč.

Pětadvacetiletého leváka včera SFC přeřadil do béčka, protože odmítl prodloužit smlouvu, která mu končí v létě. Pokud se Baník nedohodne s Opavou na finančním či hráčském vyrovnání, stráví Puškáč v rezervě celé jaro a do Ostravy zamíří až poté coby volný hráč. „Pokud však ke shodě dojde, jsme ochotni při splnění námi stanovených podmínek jeho smlouvu předčasně ukončit a Davida okamžitě uvolnit,“ uvádí na webu SFC generální manažer Alois Grussmann.

Přátelštější varianta by se samozřejmě více zamlouvala i Bohumilu Pánikovi. „Kdyby s námi ještě aspoň jeden nový hráč odletěl už do Turecka, bylo by to bezvadné,“ přeje si nekonkrétně trenér Baníku.

A teď k palčivé pozici číslo dvě, tedy pravé straně zálohy, kde má Baník k dispozici pouze Martina Filla. Jelikož zkušený bojovník zanedlouho oslaví 33. narozeniny a Slezanům nevyšel transfer univerzála Tomáše

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud