12. ledna 2019 • 16:31

Hotovo! Šural míří do Alanyasporu. Tureckému celku se upsal na rok a půl

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Josef Šural po třech letech opustil pražskou Spartu a přestoupil do Alanyasporu, jak už dříve informoval deník Sport a server iSport.cz. Osmadvacetiletý člen širšího kádru reprezentace podepsal s čtrnáctým klubem turecké ligy smlouvu na rok a půl s roční opcí.



Šurala už na sociálních sítích oficiálně přivítal i turecký klub, podle Sparty ale ještě přestup mezi kluby nebyl finálně dotažen.

Šural přišel do Sparty v lednu 2016 z Liberce a na Letné dokonce do této sezony vstoupil v roli kapitána. V klubu měl smlouvu do léta, nedohodl se však na jejím prodloužení a během podzimní části vypadl ze sestavy.

Odchovanec Brna si vyzkouší první zahraniční angažmá. V české lize dosud odehrál v barvách Brna, Liberce a Sparty 217 utkání a dal 52 branek. Na kontě má 20 startů za reprezentační A-tým a jeden vstřelený gól, naposledy hrál za národní celek jako střídající v říjnu v Lize národů na Ukrajině.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud