30. dubna 2019 • 21:10

Fenerbahce touží po Součkovi, píší Turci. Slavia chystá protiúder

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

O slávistu Tomáše Součka má velký zájem Fenerbahce Istanbul. Za čtyřiadvacetiletého fotbalistu hodlá podle tureckých médií nabídnout čtyři miliony eur (102 milionů korun). Lídr první ligy však za Součka požaduje výrazně vyšší částku. To potvrzuje i server transfermarkt.de, kde právě v úterý zvýšili hodnotu slávistického záložníka na šest milionů eur. Slavia nicméně podle šéfa klubu Jaroslava Tvrdíka zkusí Součka udržet.



"Změnili jsme názor, pro Tomáše připravujeme nový, výjimečný, pětiletý kontrakt a rozhodně o něj budeme ještě bojovat. Případní zájemci tak budou muset opravdu robustně přidat nejen klubu, ale i samotnému hráči," napsal na twitteru šéf klubu Jaroslav Tvrdík.

Fotbalistův agent Pavel Paska v rozhovoru pro úterní MF DNES uvedl, že lídr první ligy za Součka bude požadovat deset milionů eur (256 milionů korun).

Souček letos pomohl Slavii do čtvrtfinále Evropské ligy a je oporou týmu, který před nadstavbovou částí domácí soutěže vede o čtyři body před Plzní. K tahounům patří i v reprezentaci, za kterou dosud odehrál 18 zápasů a dal dva góly.

Fenerbahce hledá na post defenzivního záložníka náhradu za Brazilce Jailsona, kterého získalo loni z Gremia, ale hráč se neosvědčil.

Slavia - Sparta: Souček z rohového kopu posílá sešívané do vedení 1:0!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud