Jan Vacek
6. června 2019 • 17:30

Třetí posila pro Spartu, Krejčí se upsal na čtyři roky. Velký posun, říká

Autor: Jan Vacek, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta dotáhla už třetí letní posilu. Tou se, jak už iSport.cz avizoval, stal Ladislav Krejčí (20). Talentovaný středopolař z druholigového Brna podepsal na Letné čtyřletou smlouvu.



„Přestup do Sparty je pro mě velkým posunem v kariéře. Uvědomuji si sílu Sparty. Jsou tu hráči, kteří mají velkou kvalitu, a těším se, až s nimi budu na hřišti,“ vyhlíží své nové angažmá jmenovec bývalého křídelníka Sparty.

„Láďa Krejčí je velice talentovaný střední záložník, který prošel všemi mládežnickými reprezentacemi. Je technicky velmi dobře vybavený. První dotek, přehled ve hře, dobré vyhodnocování herních situací patří k jeho silným stránkám. Vzhledem ke svému mládí se musí nadále hodně učit, bude si muset zvyknout na mnohem větší tempo hry, ale díky fyzickým a technickým předpokladům z něj může vyrůst velmi kvalitní hráč,“ uvedl na sparťanském webu sportovní ředitel Tomáš Rosický.

V letní přípravě pod novým trenérem Václavem Jílkem zabojuje o místo v základní sestavě. Na pozici štítového záložníka v minulé sezoně nastupoval Martin Frýdek, svými výkony však zůstal za očekáváním. Právě Krejčí by mohl být tím, kdo ho při plnění defenzivních úkolů ve středu pole nahradí.

Krejčí v první lize debutoval v říjnu 2016 právě proti Spartě. V nejvyšší soutěži celkem odehrál 24 zápasů, vstřelil jeden gól a přidal jednu asistenci. Ve Zbrojovce mladý středopolař pokračoval i po sestupu do druhé ligy, kde v minulé sezoně týmu pomohl třemi brankami ve 23 utkáních k třetímu místu a postupu do baráže. Tam Brno nestačilo na Příbram.

Vše o Spartě čtěte ZDE>>>

Nemůže si každý dělat, co chce. Kanga? Kontroverzní hráč, řekl nový trenér Sparty Jílek
Video se připravuje ...

Dáváme Jílkovi důvěru. To tu ve Spartě dřív nebylo, představil kouče Rosický
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud