20. června 2019 • 11:35

Sigma dál posiluje. Přichází záložník Greššák, klub testuje cizince

Autor: mik
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sigma Olomouc je podle informací iSport.cz blízko získání další posily. Měl by se jí stát 30letý slovenský defenzivní záložník Lukáš Greššák z polského Zaglebie Sosnowiec, který se již dnes na Andrově stadionu přivítal s novými spoluhráči. Po Milanu Kerbrovi, jehož podpis smlouvy závisí už jen na zdravotní prohlídce a detailech smlouvy, tak Hanáci v kádru vítají druhého nováčka.



Zkušený hráč s jasnou ambicí ihned zapadnout do základní sestavy, taková byla letní přestupová priorita nového olomouckého trenéra Radoslava Látala. Pozice? Levý bek, střední záložník a útočník.

Po prvních dnech přípravy to vypadá, že se Sigmě brzy podaří přání ze dvou třetin splnit. Příchod levonohého univerzála Milana Kerbra je už jen pouhou formalitou a druhým novicem se stane Lukáš Greššák.

S 30letým slovenským defenzivním záložníkem spolupracoval kouč Látal loni na podzim při úspěšném angažmá v Trnavě, Greššák patřil mezi opory i ve skupinové fázi Evropské ligy, kde Spartak získal obdivuhodných sedm bodů.

Jaro už však z Greššákovy strany tak povedené nebylo, strávil ho v polském Zaglebie Sosnowiec, se kterým sestoupil a nyní se stal volným hráčem. Na Hané by měl uprostřed zálohy zaplnit díru po Lukáši Kalvachovi, jenž přestoupil do Plzně.

Olomouc navíc od čtvrtku testuje i dva fotbalisty z Venezuely, na cestě je i útočník z francouzského Lyonu.

Vše o Olomouci čtěte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud