27. června 2019 • 22:05

Simič končí v AC Milán. Míří do Hajduku, kterému od dětství fandí

Autor: jp, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po šesti letech arrivederci. Stefan Simič definitivně opouští AC Milán a míří do Hajduku Split, se kterým podepsal čtyřletou smlouvu. Český obránce se tím chce pokusit znovu nakopnout kariéru, poslední hostování ve Frosinone mu i vinou zranění vůbec nevyšlo, neodehrál ani jeden zápas. V případě hráče, který do Itálie odcházel už v šestnácti letech ze Slavie, se řešilo i možné působení ve Spartě, letenský klub ale zájem o transfer neprojevil. Simič tak zamířil do chorvatského klubu, kterého je od dětství velký fanoušek.



Stefan Simič se pokusí znovu nastartovat svou kariéru. Český obránce dává po šesti letech sbohem milánskému AC a má namířeno do Hajduku Split, tedy do klubu, kterému od dětství fandí.  

Čtyřiadvacetiletý Simič v roce 2012 přestoupil ze Slavie do FC Janov, kde působil v mládežnických kategoriích. Odtud ho v srpnu 2013 koupil AC Milán. Po působení v tamní U19 začala pro českého obránce šňůřa hostování, konkrétně hrál za Varese, následně za belgický Mouscron, aby se vrátil zpět na Apeninský poloostrov do Crotone. Naposledy jej milánský velkoklub poslal na hostování do Frosinone, které ale Simičovi i vinou zranění vůbec nevyšlo, neodehrál zde ani jeden zápas. 

Simič patří k nadějným českým fotbalistům. Má na svém kontě už i debut za reprezentační A tým, který si odbyl v listopadu 2017 v přípravném utkání proti Kararu, kdy odehrál celých 90 minut a byl u výhry národního týmu 1:0. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud