1. července 2019 • 10:50

Schicka chce Dortmund, píší Němci. Spekulace neřeším, reaguje Paska

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Patrik Schick by mohl zamířit z AS Řím do Dortmundu, jehož zájem o českého fotbalového reprezentanta trvá. Německý vicemistr hodlá před další bundesligovou sezonou posílit ofenzivu a podle magazínu Kicker se zaměřil právě na třiadvacetiletého bývalého hráče Sampdorie Janov, Sparty a Bohemians 1905.



Zprávy o zájmu Borussie o Schicka, který má v reprezentaci na kontě 18 zápasů a osm vstřelených branek, už média přinesla v minulosti několikrát. Český útočník má nicméně v Římě smlouvu do roku 2022, podle spekulací za něj zástupci AS předloni zaplatili Sampdorii 38 milionů eur (téměř miliardu korun).

Na Schicka údajně pomýšlely také Everton a Lipsko. Podle Kickeru se nyní mezi uchazeče o českého fotbalistu zařadily také přední francouzské kluby Marseille a Lyon.

„Patrik 7. července nastupuje do přípravy s AS Řím, kde se vyměnilo sportovní vedení. Co bude dál, se teprve uvidí. Spekulace německého tisku mě nezajímají,“ řekl pro iSport.cz hráčův agent Pavel Paska.

Novou posilou AS Řím se v letním přestupovém období už stal šestadvacetiletý záložník Leonardo Spinazzola z Juventusu, do mistrovského turínského klubu naopak zamířil obránce Luca Pellegrini. Z Říma odešel také řecký zadák Kostas Manolas, který bude hrát za Neapol. Dosavadní klub za něj získá 36 milionů eur.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud