5. července 2019 • 12:12

Obránce Ndefe v Karviné zaujal, v klubu podepsal dvouletou smlouvu

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nizozemský obránce Gigli Ndefe (25) podepsal dvouletou smlouvu v Karviné. Defenzivní univerzál v přípravných zápasech zaujal vedení klubu i trenéra Františka Straku. „Hledali jsme hráče, který by mohl v obraně hrát na obou krajích a Gigli toto kritérium splňuje,“ říká Lubomír Vlk, sportovní ředitel MFK Karviná. „Věříme, že přesvědčí o svých kvalitách.“



Pětadvacetiletý hráč s angolskými kořeny podepsal kontrakt do června 2021. V uplynulé sezoně pomohl holandskému druholigovému Waalwijku k postupu do Eredivisie. Dřív hrával i v Belgii. V obraně je schopný z jakékoliv strany, nicméně sám se cítí lépe vpravo.

„Těším se, byl jsem tady týden a poznal jsem úplně jiné tréninkové metody,“ říkal Ndefe pro klubový web. „Je to tady víc o kondici. Jasně, budu daleko od domova, ale už mi není osmnáct roků. Dospěl jsem a nemám s tím problém.“ S adaptací mu v Karviné pomohou Soufiane Dramé s Adrielem Ba Louou.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud