9. července 2019 • 11:30

Pokud přijde nabídka, Neymar může jít, zní z PSG. Zájem Barcy byl povrchní

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilský útočník Neymar může odejít z Paris St. Germain, pokud klub dostane odpovídající nabídku. Prohlásil to sportovní ředitel francouzského mistra Leonardo, podle nějž se však žádná jednání o odchodu hvězdného fotbalisty nevedou. Rozhovory o možném návratu nejdražšího hráče světa do Barcelony označil Leonardo za povrchní.



Neymar může opustit PSG, pokud přijde nabídka a my se se zájemcem dohodneme. Ale zatím nevíme, jestli ho někdo chce a za jakou cenu. Každopádně se takový přestup nedá udělat za den,“ řekl Leonardo webu leparisien.fr.

Prezident barcelonského klubu Josep Maria Bartomeu v minulém týdnu prohlásil, že PSG se Neymara zdráhá prodat. „Zatím nepřišla žádná nabídka,“ zopakoval Leonardo. „Pravdou je, že v nějakém kontaktu (s Barcelonou) jsme byli. Ale bylo to jen velmi povrchní a nevypadalo to jako seriózní zájem,“ dodal.

Neymar předloni přestoupil z Barcelony do PSG za rekordních 222 milionů eur. S francouzským celkem má smlouvu do roku 2022.

Podle španělských médií se již Neymar s Barcelonou ústně dohodl na návratu a pětiletém kontraktu. V pondělí sedmadvacetiletý Brazilec bez omluvy nedorazil na začátek letní přípravy PSG.

Neymarovo působení v PSG se dost možná chýlí ke konci
Neymarovo působení v PSG se dost možná chýlí ke konci

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud