6. srpna 2019 • 16:57

Zmrhal se upsal Brescii. Slavia ho neprodává kvůli penězům, řekl Tvrdík

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Jaromír Zmrhal přestoupil z pražské Slavie do Brescie. Šestadvacetiletý reprezentační záložník se dohodl s nováčkem italské ligy na čtyřleté smlouvě. Brescia o tom informovala na svém webu, dohodu potvrdil i český mistr.



Podle italských médií Brescia za Zmrhala zaplatí v přepočtu přes 96 milionů korun. V týmu nováčka Serie A se levý záložník potká s dalším Čechem, obráncem Alešem Matějů.

Zmrhal si vyzkouší první zahraniční angažmá, v dosavadní profesionální kariéře coby slávistický odchovanec oblékal pouze dres vršovického týmu. S Pražany získal dva ligové tituly a dvakrát s nimi vyhrál domácí pohár. V reprezentačním A-týmu má na kontě 13 utkání a jeden gól.

„Jaromíra neprodáváme z ekonomických důvodů, jakkoliv každý klub potřebuje peníze, ale prodáváme ho z hlediska růstu jeho sportovní motivace, tým to neoslabí. V tomto kontextu je pro mě důležité, že trenéři i sportovní ředitel s tím souhlasí," okomentoval pro klubový web předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud