8. srpna 2019 • 08:19

Spartak přijel pro Součka s Králem. Slavia vůbec nezahájila jednání

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Uplynulá sezona, ve které Slavia získala double a v Evropské lize domašírovala až do čtvrtfinále, udělala z jejích hráčů na přestupovém trhu pořádně horký artikl. Na nové adrese už si zvykají Simon Deli, Michael Ngadeu i Jaromír Zmrhal, v hledáčku skautů jsou ale i další sešívané hvězdy. Na Tomáše Součka s Alexem Králem se před několika dny přijeli podívat zástupci Spartaku Moskva, ale líčení bylo neúspěšné.



Přítomnost zástupců pátého celku minulého ročníku Premier Ligy v Česku potvrdil na svém twitterovém účtu v noci ze středy na čtvrtek i předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík, který zároveň odkryl i nekompromisní postoj "svého" klubu vůči dalším prodejům. Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

"Nejvyšší vedení ruského klubu navštívilo v minulých dnech Českou republiku. I při veškerém fotbalovém respektu k významu tohoto slavného klubu Slavia odmítla vůbec zahájit i zdvořilostní jednání o obou transferech," napsal Tvrdík.

Objektem zájmu ruského velkoklubu měli být podle informací sport-express.ru záložníci Alex Král s Tomášem Součkem. Cena 21letého Krále dle Trasfermarketu je aktuálně 3,5 milionu eur, o tři roky starší Souček přijde na dvojnásobek.

Tomáš Souček a Alex Král jsou neprodejní, napsal šéf Slavie Jaroslav TvrdíkFoto Twitter.com

"Ani jeden nyní není na prodej," zakončil svůj tweet Tvrdík. Spartak, který ztratil na mistrovský Petrohrad propastných patnáct bodů a přes léto kádr výrazně osvěžil (přišli Guus Til z Alkmaaru, André Schürrle na hostování z Dortmundu, Ezequiel Ponce z AS Řím, Jordan Larsson z Norrköpingu) si tak na další posilu bude muset počkat…

O Součka, hvězdu loňské sezony FORTUNA:LIGY (13 gólů, 6 asistencí) byl na trhu už dříve enormní zájem, o jeho služby stáli v Kölnu, Fiorentině, Fenerbahce, AC Milán nebo již zmíněném Spartaku.

Reprezentační záložník ale uklidnil fanoušky Slavie v polovině června, kdy podepsal s mistrovským klubem novou lukrativní smlouvu na pět let s výstupní klauzulí 15 milionů eur (zhruba 383 milionů korun). Pod smlouvou, konkrétně do roku 2023, je v Edenu i Král.

Oba záložníci i celá sešívaná kabina aktuálně netrpělivě čekají na soupeře pro 4. předkolo Ligy mistrů, který vzejde ze souboje Celticu Glasgow a Kluže. První středeční zápas skončil v Rumunsku remízou 1:1. 

Vše o Slavii čtěte ZDE›››

iSport PODCAST: Měla by Slavia koupit dalšího útočníka, anebo si vystačí sama?
Video se připravuje ...

Tomáš Souček a Alex Král jsou neprodejní, napsal šéf Slavie Jaroslav Tvrdík
Tomáš Souček a Alex Král jsou neprodejní, napsal šéf Slavie Jaroslav Tvrdík

LIGOVÝ INSIDER: Van Buren má super věci, ale snajpr to není. Kanga se mění
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Karviná - Slavia 0:0. Nervózní mistr poprvé ztratil. Neproměnil penaltu a další tutovky
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud