13. srpna 2019 • 10:05

Kde skončí Bony? Útočník nemá smlouvu, trénuje ve čtvrté lize

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Wilfried Bony je bez smlouvy. Někdejší útočník Sparty, kterého Manchester City kupoval za Swansea miliardu korun stále nemá nové angažmá, a tak trénuje ve Walesu s týmem Newportu, který hraje až čtvrtou nejvyšší ostrovní soutěž.



„Skvělé, že s námi Wilfried Bony trénuje. Je to excelentní profík, má vynikající pracovní morálku a kluci si z toho hodně vezmou,“ napsal na Twitter trenér Newport County Michael Flynn.

Útočník z Pobřeží slonoviny si s jeho týmem plní individuální plán. V červnu mu totiž vypršela smlouva se Swansea a stále nemá podepsaný další kontrakt.

Bývalý útočník Sparty přitom prošel hvězdnými kluby, před čtyřmi lety ho Manchester City kupoval ze Swansea za v přepočtu miliardu korun.

U Citizens se ale nikdy nestal klíčovým útočníkem (v cestě mu stál Sergio Agüero)  a putoval na hostování do Stoke, aby se pak na přestup vrátil do Walesu.

Jenže zbrzdilo ho vážné zranění, přetrhl si vaz v koleni a skoro celý rok 2018 strávil na marodce.  Jeho posledním hostováním byl katarský klub Al Arabi a následovalo mistrovství Afriky.

„Chci se vrátit do Premier League,“ prohlásil nedávno v rozhovoru pro BBC. „Žiju na Ostrovech šest let, mám to tu rád, takže si promluvím s agentem a Premier League bude cíl. Mám na to, abych to dokázal.“ Fobalové přestupy sledujte ZDE>>>. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud